De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training VMware VI-3.5-IC Fasttrack traject

Wilt u de 4 daagse VMware Infrastructure 3.5: Install & Configure training afsluiten met de VMware Certified Professional (VCP) certificering? Het EFT traject bestaat uit de 4 daagse Install & Configure training (maandag t/m donderdag) en wordt daarna op de vrijdag afgesloten met de examentraining én het VCP-310 examen. Tijdens de week ligt de focus op het behalen van het VCP examen. U beschikt zo in één week over de belangrijkste VMware certificering! De Exam Fast Track wordt gegeven op de partnertraininglokaties Gouda en Veenendaal. Deze lokaties zijn geautoriseerd als Pearson VUE testing center, zodat het examen kan worden afgenomen op dezelfde lokatie als dat u de training heeft gevolgd.

Uw voordelen met betrekking tot onze Exam Fast Tracks:

  • Unieke en hoge mate van individuele begeleiding gedurende alle fases van de gehele training.
  • Afgerond certificeringstraject inclusief examen VCP.
  • Aansluitend aan de 4-daagse training een 5e lesdag met daarin een examenvoorbereiding gelegenheid tot het doornemen van extra documentatie en aansluitend het examen.
  • Unieke en productieve combinatie van theorie en praktijk.
  • Hogere motivatie deelnemers vanwege de optimale focus op certificering en zeer korte en overzichtelijke opleidingsduur.
  • Een cursus motiveert uw personeel: dat reduceert het verloop en verhoogt de productiviteit. Een cursus verhoogt de vakkundigheid van uw personeel: dit maakt uw onderneming efficiënter, competitiever en slagvaardiger. Met een cursus haalt u kennis in huis: externe inhuur wordt overbodig.

Om de Exam Fast-Track te complementeren, kunnen wij u op verzoek een hotel in de omgeving adviseren. De reden hiervoor is drieledig: in de eerste plaats hoeven cursisten, tijdens de zware trainingsdagen, niet naar huis over filegevoelige wegen, ten tweede tijdens de klassikale weken ontstaat een groepsgevoel tussen de cursisten dat ervoor zorgt dat de hele groep de eindstreep haalt en ten derde worden ze op deze manier niet afgeleid en kunnen geconcentreerd werken/voorbereiden tijdens het traject (focus).

Voor wie is de training VMware VI-3.5-IC Fasttrack traject geschikt?

De VMware Fasttrack training is ontwikkeld voor engineers en systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor het installeren en beheren van VMware ESX Servers en/of VirtualCenter en die willen certificeren als VCP-er. De training VCP Examentraining bereidt cursisten optimaal voor op het afleggen van het VCP-310 examen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

System administration kennis van MS Windows, kennis of enige Linux kennis.

Examen