De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training VMWare Vsphere 6.0: Optimize & Scale

VMware vSphere: Optimize and Scale is bedoeld voor ervaren VMware vSphere®-gebruikers. U doet er geavanceerde vaardigheden op voor het configureren van een schaalbare virtuele infrastructuur met een hoge beschikbaarheid. Via een mix van lessen en praktijklabs leert u om vSphere-functies te configureren en optimaliseren die de basis vormen voor een echt schaalbare infrastructuur. Ook bespreekt u waar en wanneer deze functies het grootste effect hebben. Deze cursus is van waarde voor iedereen die zijn of haar kennis van vSphere wil verdiepen en wil leren hoe hij of zij geavanceerde functies en controls kan gebruiken.

De cursus is gebaseerd op VMware ESXi™ 6 en VMware vCenter Server™ 6.

Na de training kun je:

  • Het configureren en beheren van ESXi-netwerken en opslag voor een groot en geavanceerd bedrijf
  • Het beheren van aanpassingen aan de vSphere-omgeving
  • Het optimaliseren van de prestaties van alle vSphere-componenten
  • Het verstevigen van de vSphere-omgeving tegen security threats
  • Het oplossen van operationele storingen en het bepalen van de oorzaak
  • Het gebruiken van de VMware vSphere® ESXi™ Shell en de VMware vSphere® Management Assistant voor het beheer van vSphere
  • Het gebruiken van VMware vSphere® Auto Deploy™ voor de provisioning van ESXi-hosts

Voor wie is de training VMWare Vsphere 6.0: Optimize & Scale geschikt?

Dit is een training voor ervaren VMware vSphere beheerders. Deze training gaat in op geavanceerde features, waarbij zowel de werking, toepassing als concrete configuratie wordt behandeld.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Een van de volgende trainingen hebben gevolgd:

  • VMware vSphere: Install, Configure, Manage [5.5 or 6]
  • VMware vSphere: Fast Track
Examen