De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training VMware vSphere 5.5: Install, Configure, Manage

Deze 5 daagse hands-on training gaat in op de installatie, configuratie en het beheer van VMware vSphere 5. VMware vSphere 5 bestaat uit VMware ESXi 5.5 en VMware vCenter Server 5.5.

De "Install, Configure, Manage" training is een uitstekende basis voor de diverse geavanceerde trainingen op het gebied van VMware vSphere 4 en vSphere 5.

Aan het einde van deze training kunt u:

  • VMware ESXi 5.5 succesvol installeren en configureren
  • VMware vCenter Server 5.5 succesvol installeren en configureren
  • Virtual networking configureren binnen een vSphere 5.5 omgeving
  • Storage (Fibre Channel, iSCSI, NFS) configureren binnen VMware ESX Server
  • Geavanceerde mogelijkheden zoals vMotion, DRS en HA succesvol implementeren
  • Virtuele Machines succesvol uitrollen
  • User Access binnen uw vSphere 5.5 omgeving configureren
  • Patchen uitvoeren m.b.v. VMware Update Manager
  • High Availability en Data Protection configureren
  • vApps beheren

Tijdens de training komen best practices en praktijkervaringen aan bod.

Er wordt in deze training gebruik gemaakt van officieel VMware trainingsmateriaal.

De training wordt gegeven in het Nederlands. Het studiemateriaal is in het Engels.

Tijdens de training staat onze trainingsinfrastructuur tot uw beschikking. U kunt hier gebruik maken van enterprise-level serverhardware gekoppeld aan een Fibre Channel SAN / iSCSI Storage SAN / NFS.

Deze training kwalificeert u voor de VMware Certified Professional 5 (VCP5-DCV) certificering.

Let op! Examen VCP5-DCV is een online examen die je niet in ons examencentrum kan maken. In plaats daarvan kun je het examen gewoon thuis achter de computer maken.

Voor wie is de training VMware vSphere 5.5: Install, Configure, Manage geschikt?

Deze training is bedoeld voor systeembeheerders en consultants die verantwoordelijk zijn voor de implementatie, configuratie en het beheer van een VMware vSphere 5 infrastructuur gebaseerd op VMware ESXi 5.5 en VMware vCenter 5.5

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering VCP5-DCV

Voorkennis

Basiskennis van netwerken
Ervaring met Windows Server of Linux besturingssystemen

Examen