De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training VMware vSphere 5.5 Fast Track

Deze versnelde, intensieve training richt zich op het installeren, configureren en managen van VMware vSphere® 5.5. Deze training combineert de inhoud van de training VMware vSphere 5.5: Install, Configure, Manage training met advanced taken en vaardigheden voor het configureren van hoog beschikbaar en schaalbare virtuele infrastructuren.

Deze training is gebaseerd op VMware ESXi™ 5.5 en VMware vCenter Server™ 5.5. Met het volgen van deze training bent u instaat om het VMware® Certified Professional 5 (VCP5-DCV) examen af te leggen.

Let op! Examen VCP5-DCV is een online examen die je niet in ons examencentrum kan maken. In plaats daarvan kun je het examen gewoon thuis achter de computer maken.

Na het beeindigen van deze training kunt u uw kennis nog meer verdiepen met een van de advanced vSphere trainingen.

Tegen het einde van de training moet u in staat zijn om het volgende te kunnen doen:

 • Configureer en beheer van ESXi netwerk en storage;
 • Creeer, configureer, migreer, beheer, converteer en monitor virutele machines en virtuele appliances;
 • Beheer de gebruikers rechten/toegang tot de VMware virtuele infrastructuur;
 • Gebruik vCenter Server voor het monitoren van het resource gebruik;
 • Implementeer VMware vSphere High Availability en VMware vSphere Fault Tolerance (FT);
 • Gebruik host profiles voor het beheren van ESXi configuratie compliance;
 • Gebruik vSphere distributed switches voor het schalen van het netwerk;
 • Gebruik profile-driven storage en VMware vSphere Storage DRS voor het schalen van de storage;
 • Gebruik VMware vSphere Update Manager voor het toepassen van ESXi patches;
 • Gebruik VMware vSphere Management Assistant (vMA) voor het beheer van vSphere;
 • Deploy van ESXi, vCenter Server en VMware vCenter Server Appliance;
 • Gebruik VMware vSphere ESXi Image Builder CLI voor het creeeren van ESXi images;
 • Gebruik VMware vSphere Auto Deploy voor het uitrollen van ESXi hosts.

Deze training kwalificeert u voor de VMware Certified Professional 5 (VCP5-DCV) certificering.

Voor wie is de training VMware vSphere 5.5 Fast Track geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren System Administrators en System Integrators die bereid zijn om hard te werken voor het behalen van maximale vSphere vaardigheden in minimale tijd (zo kort mogelijk weg van het dagelijks werk).

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering VCP5

Voorkennis

 • Bereidheid om te participeren in een zeer intensieve training;
 • Comfortabel zijn met System Administration waarbij men gebruik maakt van Command-Line Interface;
 • Basiskennis van virtuele concepten.
Examen