TMAP02

€ 1.345,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kunt u zich gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.
 • TMAP02

 • 3  dagen
 • € 1.345,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training TMap Next Test Manager

TMap NEXT® is een veelgebruikte testmethode. Het handboek TMap NEXT® vormt de basis voor deze methodiek. Met het exinexamen TMap NEXT® Test Manager certificeer je je als TMap NEXT® testmanager

In deze training wordt je opgeleid tot testmanager die testtrajecten kan leiden volgens de methodiek van TMap Next® . Tijdens de training word je vertrouwd gemaakt met de testfilosofie en testmethodiek van TMap Next®.. Je leert de theorie en werkt aan de vaardigheden die nodig zijn om complexe testtrajecten succesvol te leiden.

Indien u ook examen wil doen, dient u dit bij het boeken van de cursus aan te geven. U krijgt dan een examenvoucher, waarmee u het examen op een door u gewenste locatie uitkunt voeren.De kosten voor dit examen bedragen EUR. 190,-

Doelstellingen:

 • Je kent de essentie van business driven testmanagement (BTDM)
 • Je kunt een (master)testplan opstellen
 • Je hebt inzicht in de beheeractiviteiten van een testproces (overkoepelend en van diverse testsoorten)
 • Je kunt een testbegroting opstellen
 • Je kunt de activiteiten voor het inrichten en beheren van een infrastructuur toepassen
 • Je kunt teststatistieken analyseren
 • Je kunt diverse toetstechnieken toepassen
 • Je kan maatregelen benoemen om de kwaliteit van ontwikkeltesten te verbeteren
 • Je kunt voorbeelden geven van testtools voor ontwikkeltests
 • Je hebt inzicht in de ondersteunende processen en kan deze inrichten

Voor wie is de training TMap Next Test Manager geschikt?

De training is bedoeld voor iedereen die:

 • Testmanager wil worden
 • Voorkennis heeft op het niveau van de module TMap NEXT®
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

TMap Suite Test Engineer