TMAP01

€ 1.345,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
  • TMAP01

  • 3  dagen
  • € 1.345,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training TMap Suite Test Engineer

In deze training worden de deelnemers opgeleid tot testers die kunnen testen volgens de methodiek van TMap Suite®.

AANPAK

De training is erop gericht dat deelnemers én het exin examen te kunnen halen én direct na het programma testopdrachten kunnen uitvoeren met behulp van de onderdelen die TMap Suite® biedt. TMap Suite®.

De TMap Suite bestaat uit TMap® HD, TMap NEXT® en de tmap.net website. De nadruk van deze methode ligt op mensgericht en kwaliteitsgericht en adaptief werken. Voor dat laatste wordt gebruik gemaakt van building blocks die een organisatie gemakkelijk op maat kan maken voor waterval en agile projecten.

De deelnemers krijgen de theorie aangeboden, Er wordt relatief veel aandacht besteed aan de verschillende testontwerptechnieken. De deelnemers worden hierop zodanig getraind dat ze in de toekomst zelf ook nieuwe testontwerptechnieken gemakkelijk eigen kunnen maken.

Indien je ook examen* wil doen, dien je dit bij het boeken van de cursus aan te geven. Je krijgt dan een examenvoucher, waarmee je het examen op een door jou gewenste locatie uitkunt voeren. De kosten voor dit examen bedragen EUR. 175,-

* Bij deze training wordt er altijd in overleg met de trainer besloten of het examen tijdens de les wordt gemaakt, of dat de cursisten een voucher ontvangen en het examen later maken.

Doelstellingen:

  • Je kent de filosofie en testmethodiek van TMap Suite®
  • Je kunt gestructureerd en risicogebaseerd testen
  • Je kent de verschillende testontwerp technieken en kunt deze toepassen
  • Je bent optimaal voorbereid voor het examen TMap Suite®
TMap Suite® is een geregistreerd handelsmerk van Sogeti Nederland B.V

Voor wie is de training TMap Suite Test Engineer geschikt?

Deze training is bedoeld voor:

  • (toekomstige) tester die gaan testen volgens de methodiek van TMap Suite®
  • Testers die zich willen certificeren voor TMap Suite® Test Engineer
  • Minimaal MBO-niveau
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist voor het volgen van deze training.