MS20703-2

€ 1.350,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Integrating MDM and Cloud Services with System Center Configuration Manager

Dit is een 3 daagse training die mobile device management (MDM) technologieën beschrijft en de integratie van verschillende online cloud services met Microsoft System Center Configuration Manager. Deze training focust op zowel de hybride MDM met gebruik van Microsoft Intune als het on-premises MDM scenario. Deze training omvat ook integratie met online services zoals Microsoft Store for Business, Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.

Na het afronden van de training kun je:

 • De uitdagingen beschrijven in het managen van een mobiele en internet gebaseerde workforce en hoe Configuration Manager geintegreerd met MDM en cloud service solutions kunnen deze uitdagingen deze uitdagingen kan behandelen.
 • Methodes beschrijven en configureren die gebruikt worden om klant devices te managen die zich buiten het bedrijfsnetwerk bevinden en verbonden zijn met het internet.
 • Microsoft Store for Business apps uitrollen en managen door gebruik te maken van Configuration Manager.
 • Office 365 apps uitrollen en managen door gebruik te maken van Configuration Manager.
 • Mobiele apparaten managen door gebruik te maken van Configuration Manager.
 • Een hybride MDM scenario beschrijven en configureren door gebruik te maken van Configuration Manager en Intune.
 • iOS, Android en Windows gebaseerde apparaten registreren in een hybride Configuration Manager en Intune MDM oplossing.
 • On-premises mobiele apparaten beschrijven en configureren met behulp van Configuration Manager.

Voor wie is de training Integrating MDM and Cloud Services with System Center Configuration Manager geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT professionals, meestal omschreven als Enterprise Desktop Administrators (EDAs). Deze EDAs hebben als taak het uitrollen, managen en onderhouden PCs, apparaten en applicaties door middelgrote, grote en enterprise organisaties. Een significant onderdeel van deze doelgroep gebruikt of wil gebruik maken van de recentste tak van Configuration Manager en Intune gecombineerd voor het uitrollen en managen van PCs, apparaten en applicaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Netwerk beginselen inclusief algemene netwerk protocollen, topologieën, hardware, media, routing, switching en adressing.
 • Active Directory Domain Services (AD DS) principes en beginselen van AD DS management.
 • Installatie, configuratie en troubleshooting voor Windows gebaseerde PCs.
 • Basis concepten van PKI security
 • Basiskennis van scripting en Windows PowerShell syntax.
 • Basiskennis van Windows Server rollen en services.
 • Basiskennis van de configuratie opties voor iOS, Android en Windows Mobile platformen.
 • Basiskennis van managementtaken met behulp van Configuration Manager.