MS20703-1

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering System Center Configuration Manager

Deze vijfdaagse training beschrijft hoe je Configuration Manager gebruikt en zijn bijbehorende site systems om efficiënt netwerk resources te managen. In deze vijfdaagse training leer je dag tot dag managementtaken, waaronder hoe je applicaties managed, klanttevredenheid, het in kaart brengen van hardware en software, uitrol van het besturingssysteem en software updates met Configuration Manager. Je leert ook hoe je System Center Endpoint Protection optimaliseert, overeenstemming beheert en management queries en reports creëert.

Na afronding van de training kun je:

 • De features van Configuration Manager en Intune beschrijven en uitleggen hoe je deze features kunt gebruiken om PCs en mobiele apparaten te managen in een bedrijfsomgeving
 • Het analyseren van data door middel van queries en reports.
 • Een management infrastructuur voorbereiden, waaronder het configureren van boundaries, boundary groups, resource discovery en het integreren van mobile-device management met Microsoft Exchange Server.
 • Het uitrollen en managen van de Configuration Manager klant.
 • Configureren, managen en monitoren van hardware en software inventaris, en gebruik maken van Asset Intelligence en software metering.
 • Identificeren en configureren van de meest geschikte methode om content te distribueren en managen wat gebruikt wordt voor het uitrollen.
 • Distribueren, uitrollen en monitoren van applicaties voor beheerde gebruikers en systemen.
 • Onderhouden van software updates voor PCs die de Configuration Manager managed.
 • Implementeren van Endpoint Protection voor beheerde PCs.
 • Beheren van configuratie items, referentiepunten en profielen om compliance instellingen en data toegang voor gebruikers en apparaten te beoordelen en configureren.
 • Configureren van een operating-system uitrolstrategie door middel van Configuration Manager.
 • Beheren en onderhouden van een Configuration Manager site.

Voor wie is de training Administering System Center Configuration Manager geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT professionals, doorgaans beschreven als Enterprise Desktop Administrators (EDAs). Deze EDAs rollen uit, managen en onderhouden PCs, apparaten en applicaties over middelgrote en grote bedrijfsorganisaties. Een significant deel van deze doelgroep gebruikt, of is van plan gebruik te maken van de nieuwste versie van Configuration Manager om PCs, apparaten en applicaties uit te rollen en te managen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Networking fundamentals, waaronder gemeenschappelijke networking protocols, topologies, hardware, media, routing, switching en adressing.
 • Active Directory Domain Services (AD DS) principes en fundamentals van AD DS management.
 • Installatie, configuratie en troubleshooting voor Windows gebaseerde PCs.
 • Basis concepten van public key infrastructure (PKI) security.
 • Basiskennis van scripting en Windows PowerShell syntax.
 • Basiskennis van Windows Server roles en services.
 • Basiskennis van de configuratieopties voor iOS, Android en Windows Mobile device platformen.

Cursisten die deze training bijwonen kunnen deze voorkennis verwerven door de volgende trainingen te volgen of door de gelijkwaardige kennis en vaardigheden op te doen door middel van hands-on activiteiten:

 • MS20697-1: Installing and Configuring Windows 10
 • MS20697-2: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services
 • MS20411: Administering Windows Server 2012