De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering System Center 2012 Configuration Manager

Deze training leert je hoe je een System Center 2012 R2 Configuration Manager site en de daarbij horende site systemen kunt configureren en onderhouden.

Per 31 augustus 2016 komt deze training te vervallen en zal deze vervangen worden door de volgende training:
Administering System Center Configuration Manager and Intune (MS20696)

Samen met training MS10748 Planning and Deploying System Center 2012 Configuration Manager is dit de voorbereiding voor het volgende examen: 70-243

Na het afronden van de training kun je:

 • De System Center 2012 R2 Configuration Manager feature set omschrijven en het onderhouden en supporten van sites met gebruik van de Configuration Manager Console en de daarbij horende toolset.
 • Boundaries en boundary groups configureren, discover methods configureren, het onderhouden van gebruikers en device collections en het implementeren van role-based administration.
 • Het client uitrol proces beschrijven, client uitrol methodes configureren, client agent instellingen configureren en client status monitoren;
 • Het inventory collection proces beschrijven, configureren en onderhouden van de hardware en software inventory, monitoren van de inventory data flow en het gebruik van Asset Intelligence en Software Metering;
 • Data analyseren door het maken van query's en het runnen van rapporten;
 • Het maken, uitrollen en beheren van software packages en programma's;
 • Applicaties bouwen en uitrollen met het System Center 2012 R2 Configuration Manager application model;
 • Verschillende uitrol types configureren;
 • Software updates uitrollen en beheren;
 • Endpoint Protection integreren en implementeren met System Center 2012 R2 Configuratie Manager;
 • Besturingssystemen uitrollen met de Confguratie Manager infrastructuur;
 • Configuratie onderdelen, baselines en profielen beheren voor het benaderen en configureren van instellingen van apparaten;
 • Beheren van mobiele apparaten met System Center 2012 R2 Configuratie Manager;
 • Wake On LAN, Power Management policies en Remote Control configureren.

Voor wie is de training Administering System Center 2012 Configuration Manager geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor configureren en onderhouden van één of meerdere System Center 2012 R2 Configuration Manager sites en alle daarbij horende systemen. De IT professional moet 3 tot 5 jaar ervaring hebben in het supporten van meerdere desktop en servercomputers in Windows omgeving bij een midden tot enterpise organisatie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCTS

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over de volgende kennis op systeembeheer-niveau:

 • Installatie, configuratie en problemen oplossen voor persoonlijke computers op Windows;
 • Windows client management inclusief de beginselen van endpoint beveiliging;
 • Basis van netwerken, waaronder TCP/IP en Domain Name System (DNS);
 • Windows Server administratie concepten waaronder Active Directory en group policy principes en beheer;
 • Basis concepten van Public Key Infrastructure (PKI) beveiliging;
 • Bekend zijn met Windows Intune;
 • Bij voorkeur, basiskennis van Windows Server rollen en services;
 • Bij voorkeur, basis kennis van Microsoft SQL Server Reporting Services.
Examen