De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training ShortTrack App-V 4.6 naar App-V 5.0 SP3

Onlangs heeft Microsoft laten weten het support op App-V 4.6 na 15 juli 2015 te beëindigen, dus hoog tijd om u voor te bereiden op de opvolger App-V 5.0!

Microsoft heeft App-V 5 volledig opnieuw opgebouwd op basis van de meest recente inzichten op het gebied van applicatie virtualisatie en –integratie. Door een aantal fundamentele wijzigingen door te voeren is App-V makkelijker te beheren en te integreren in bestaande omgevingen. Deze 1-daagse ShortTrack App-V 4.6 naar App-V 5.0 geeft u inzicht in de belangrijkste vernieuwingen in de onderliggende techniek en de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de oude versie. Uiteraard ligt het accent op het hands-on werken met de techniek middels Labs en oefeningen.

De training is speciaal geschikt voor de IT-Professionals die al goed bekend zijn met het sequencen van applicaties met App-V 4.6 en willen weten wat er 'onder de motorkap' is verandert.

Prefereert u een compleet overzicht incl. het sequencen en bewerken van virtuele applicaties, ondersteund door praktijkgerichte hands-on Labs dan adviseren wij u onze Skills Update App-V 4.6 naar App-V 5.0 training te volgen.;

Voor wie is de training ShortTrack App-V 4.6 naar App-V 5.0 SP3 geschikt?

IT Professionals, zoals Package Engineers, Endpoint Management Specialisten, Applicatie- & Wijzigingsbeheerders, die willen leren wat de nieuwste functionaliteiten zijn in App-V 5

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

  • Kennis van het Sequencen van applicaties met App-V 4.6
  • Oud-deelnemers aan een van onze App-V 4.6 trainingen