MS55123

€ 995,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Writing Reports with Report Builder and SSRS Level 1

In deze 2 daagse training zullen cursisten verder gaan in het leren van de fundamenten van het schrijven van rapporten met Microsoft® SQL Server® Report Builder en SSRS. De focus zal liggen op het schrijven van rapportages door het connecten naar een database en het manipuleren van de data voor presentaties waaronder: het creëren table en matrix rapporten, formatting reports, grouperen van rapportagedata, creëren van simpele en complexe expressions, weergeven van aggregated data, data sorteren en filteren, charting data, en het voorbereiden van rapportages voor het uitprinten en exporteren. Report Builder 3.0 is beschikbaar voor Microsoft® SQL Server® versies 2014, 2012, en 2008 R2.

Na afronding van deze training kun je:

 • Door de Report Builder omgeving navigeren.
 • Table reports creëren.
 • Rapportages formatten.
 • Basic en complex expressions creëren.
 • Group report data.
 • Matrix rapportages creëren.
 • Het sorteren en filteren van data.
 • Data samenvatten met behulp van charts.
 • Rapportages printen en exporteren.

Voor wie is de training Writing Reports with Report Builder and SSRS Level 1 geschikt?

De primaire doelgroep van deze training zijn mensen die nieuw zijn met het rapporteren met Microsoft® SQL Server® Report Builder en SSRS, mensen die overstappen vanuit een andere reporting software applicatie en mensen die bestaande Report Builder en SSRS report authors zijn.

De secundaire doelgroep voor deze training zijn personen die gebruik maken van Report Designer (SSRS). Deelnemers aan deze training kunnen business analisten, data analisten, database beheerders of IT professionals zijn die wel of geen ervaring hebben met Microsoft® SQL Server® Report Builder en SSRS, programmeren (Visual Basic), en/of Transact-Structured Query Language (T-SQL) ervaring hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Bekendheid met Windows
 • Het creëren en navigeren door folders.
 • Het openen van programma's.
 • Het manipuleren van Windows.
 • Het kopiëren en plakken van objecten.
 • Het formatteren van tekst.
 • Het opslaan van bestanden.
 • Microsoft® Office Access 2013: Level 1 of gelijkwaardige kennis van database concepten.