MS20761

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Querying Data with Transact-SQL

Deze 5 daagse training is bedoeld om je goede kennis en kunde te geven op gebied van de Transact-SQL taal die gebruikt wordt door alle SQL Server gerelateerde disciplines. Deze disciplines zijn: Database Administration, Database Development en Business Intelligence. Voor alle doelgroepen is deze training van toepassing. In de eerste 3 dagen krijg je alle kennis en kunde zodat je goed kan starten met de vervolg trainingen van SQL Server 2016. Dag 4 en 5 geven je de additionele kennis om je voor te bereiden op het 70-761 Querying Data with Transact-SQL examen.

De training is ook bedoeld voor SQL power users die niet perse database focussend zijn zoals, rapport ontwikkelaars, businessanalisten en client applicatie ontwikkelaars.

Na afronding van deze training kun je:

 • De kerncapaciteiten en componenten van SQL Server 2016 omschrijven.
 • T-SQL, sets en predicate logic omschrijven.
 • Een single table SELECT statement schrijven.
 • Een multi-table SELECT statement schrijven.
 • SELECT statements schrijven met filteren en sorteren.
 • Omschrijven hoe SQL Server data types gebruikt
 • DML statements schrijven.
 • Queries die ingebouwde functies gebruiken schrijven.
 • Queries die aggregate data gebruiken schrijven.
 • Subqueries schrijven.
 • Views en table-valued functies creëren en implementeren.
 • Set operators gebruiken om query resultaten te combineren.
 • Queries schrijven die window ranking, offset en aggregate functies gebruiken.
 • Data transformeren door middel van het implementeren van pivot, unpivot, rollup en cube.
 • Opgeslagen procedures creëren en implementeren.
 • Programmeerconstructies zoals variabelen, condities en loops toevoegen aan T-SQL code.

Voor wie is de training Querying Data with Transact-SQL geschikt?

De training is bedoeld voor Database Administration, Database Development en Business Intelligence professionals. De training is ook bedoeld voor SQL power users die niet perse database focussend zoals, rapport schrijvers, businessanalisten en client applicatie ontwikkelaars.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA SQL 2016 Database Development

Voorkennis

Werkervaring op het gebied van relationele databases

Examen