MS55204

€ 995,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Writing Reports with Report Designer and SSRS 2014 Level 1

In deze tweedaagse training vindt er een introductie plaats tot de basis van rapporteren met Microsoft SQL Server Report Designer en SQL Server Reporting Services (SSRS). Er is een focus op het maken van rapporten door het verbinden met een database en deze data te manipuleren voor presentaties. Dit omvat: het maken van tabel en matrix rapporten, het stijlen van rapporten, het groeperen van rapport data, het maken van simpele en complexe expressies, het weergeven van verzamelingen data, het sorteren en filteren van data en het voorbereiden van rapporten voor printen en exporteren. De Rapport Designer is beschikbaar voor alle ondersteunde versies van Microsoft Server SQL.

Na het volgen van de training kun je:

 • Zelfstandig de Report Designer omgeving verkennen en gebruiken.
 • Tabel rapporten maken.
 • Matrix rapporten maken.
 • Rapporten stijlen.
 • Simpele en complexe expressies maken.
 • Rapport data groeperen.
 • Rapport data filteren en sorteren.
 • Data samenvatten met grafieken.
 • Rapporten printen en exporteren.

Voor wie is de training Writing Reports with Report Designer and SSRS 2014 Level 1 geschikt?

Deze training is geschikt voor mensen die nieuw zijn met het rapporteren met Microsoft SQL Server Report Designer en SRSS, en mensen die overschakelen van andere software om rapporten te maken. Daarnaast is het geschikt voor mensen die al rapporteren met Report Designer of SRSS en meer willen leren.

Het kan hier gaan om business-, programmeur- of data analisten, maar ook database beheerders en andere IT professionals. Ervaring met Microsoft SQL Server Report Designer, SRSS, programmeren (Visual Basic) en/of Transact-Structured Query Language (T-SQL) kan gebruikt worden maar is niet vereist.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is de volgende voorkennis nodig:

 • Bekend zijn met Windows.
 • Het creëren van en navigeren binnen folders.
 • Het openen van programma’s.
 • Het manipuleren van vensters.
 • Het kopiëren en plakken van objecten.
 • Het formatteren van tekst.
 • Het opslaan van bestanden.
 • Microsoft Office Access 2013: Level 1, of equivalente ervaring met database concepten.