De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server

Deze vijfdaagse training behandelt datawarehouse implementatie om een BI oplossing te ondersteunen. Deelnemers zullen leren hoe een datawarehouse gemaakt wordt met Microsoft SQL Server 2014. Ook leer je een ETL implementeren met SQL Server integratie diensten en data valideren en opschonen met SQL Server Data Quality Services en SQL Server Master Data Services.

Belangrijk: Deze training is bedoeld voor kandidaten die SQL Server 2012 of SQL Server 2014 willen leren en is de vervangende training van 10777. Deze training behandelt de nieuwe functionaliteiten van SQL Server 2014, maar ook de belangrijkste mogelijkheden van het SQL Server data platform.

Tijdens deze training leer je:

 • Datawarehouse concepten en architectuur overwegingen beschrijven;
 • Een geschikt hardware platform voor een datawarehouse selecteren;
 • Een datawarehouse ontwerpen en implementeren;
 • Data Flow in een SSIS pakket implementeren;
 • Control Flow in een SSIS pakket implementeren;
 • SSIS pakketen debuggen en fouten opsporen en oplossen;
 • ETL oplossingen die incrementele data-extractie ondersteunen implementeren;
 • ETL oplossingen die incrementele data loading ondersteunen implementeren.
 • Data opschoning uitvoeren met Microsoft Data Quality Services;
 • Master Data Services gebruiken om de integeriteit van de data te verzekeren;
 • SSIS uitbreiden met scripts en componenten;
 • Implementeren en configureren van SSIS pakketten;
 • Beschrijven hoe BI oplossingen de data ophalen vanuit datawarehouses.

Voor wie is de training Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server geschikt?

Deze training is bedoeld voor database professionals die data warehousing oplossingen moeten maken en onderhouden. Hun primaire verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het implementeren van datawarehouses;
 • Het ontwikkelen van SSIS pakketten voor data extracte, transformatie en laden;
 • Data integriteit afdwingen door middel van Master Data Services;
 • Het opschonen van data door middel van Data Quality Services.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA SQL Server 2012/2014

Voorkennis

Deze training vereist tenminste twee jaar werkervaring met relationele databases, waaronder ervaring met:

 • Het ontwerpen van een genormaliseerde database;
 • Het maken van tabellen en relaties;
 • Queries uitvoeren met Transact-SQL;
 • Enige ervaring met basis programming constructs (zoals loops en branching);
 • Kennis van belangrijke bedrijfsprioriteiten zoals omzet, winstgevendheid, financiele accounting is gewenst.
Examen