Als je een SQL Server Database omgeving gaat beheren en onderhouden is het essentieel dat je als Database Administrator goede kennis hebt van deze omgeving. De database omgeving heeft een kritische functie.

Vandaar dat de meeste cursisten ervoor kiezen om hun SQL Server kennis te laten certificeren. Als Microsoft Gold Learning Partner biedt Master it Training een zeer uitgebreid cursusaanbod van SQL beheer en SQL Development trainingen en MCSA en MCSE certificeringen. Daarnaast bieden wij een uitbreid aanbod aan Microsoft Lync Server, Exchange Server, SharePoint, cursussen, opleidingen en trainingen. Hierbij onderscheiden wij ons van andere IT opleiders doordat wij iedere training volledig op maat voor jou kunnen samenstellen en dat je de cursus volgt op de momenten dat het jouw schikt.

Met de unieke Active Learning lesmethode van Master it Training leer je waar en wanneer jou dat het beste uitkomt in jouw eigen tempo. Je traint dus flexibel op één van onze centraal gelegen locaties in Rotterdam, Utrecht of Eindhoven..

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor SQL Server 2008


SQL Server 2008 training(en) worden niet (meer) in Algemeen gegeven maar wel op de andere locaties