MS-050T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training SharePoint Hybrid Deployment and Migration

In deze training leer je hoe je Sharepoint als hybride omgeving voor je organisatie opzet en alle services op de meest optimale manier kan migreren. Je gaat allereerst aan de slag met hoe je SharePoint Server 2019 implementeert, configureert en hoe je dit het beste kan aanpassen aan de werkwijze van moderne organisaties, Verder leer jij hoe jij verschillende SharePoint-servicetoepassingen het best kan voorbereiden op hybride implementaties en behandelt hierbij de configuratie en het beheer. Vervolgens behandel je hoe je hybride SharePoint-scenario's plant en inzet om een geweldige gebruikerservaring te bieden. Als laatst ga je aan de slag met het ontwerp van het contentmigratieproces en de beschikbare bronnen en tools om content te migreren naar SharePoint en OneDrive in Microsoft 365.

Na de training kan je:

 • Beschrijf je de MinRole-functie in SharePoint 2019.
 • Beschrijf je hoe je SharePoint 2019 installeert en configureert.
 • Beschrijf je hoe je hoge beschikbaarheid voor SharePoint kunt implementeren.
 • Stel je een BDC-servicetoepassing in.
 • Configureer je de Secure Store Service-applicatie.
 • Beschrijf je hoe je Mijn sites in SharePoint 2019 configureert.
 • Beschrijf je de beschikbare hybride scenario's van SharePoint.
 • Beschrijf je de vereisten voor hybride SharePoint-configuratie.
 • Plan je voor SharePoint Server-hybride.\Plan je voor het migratieproces van de inhoud.
 • Beschrijf je de beschikbare middelen en tools die je tijdens het migratieproces kunt gebruiken.
 • Toegang tot te migreren gegevens met SharePoint Migration Assessment Tool (SMAT).
 • Migreer je inhoud naar de cloud met SharePoint Migration Tool (SPMT).
 • Beheer en bewaak je het migratieproces.

Voor wie is de training SharePoint Hybrid Deployment and Migration geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die de lokale SharePoint-omgeving beheren en geïnteresseerd zijn in het implementeren van hybride scenario's en het migreren van inhoud naar Microsoft 365 willen leren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deze training heb je:

 • Ervaring met Windows PowerShell.
 • Basiskennis van SQL Server-beheer.
 • Basiskennis van netwerken, inclusief DNS.
 • Praktische kennis van Windows serverbeheer.
 • Basiskennis van Active Directory en Azure AD.
 • Basiskennis van mobiel apparaatbeheer en alternatieve besturingssystemen (Android en macOS).