De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training SharePoint 2016 Site Collections and Site Owner Administration

Deze 5 daagse training is bedoeld voor power users en IT professionals die werken in de SharePoint 2016 omgeving en site collection en site beheer beheren. Deze training biedt een diepere en gefocuste oefening met de belangrijke en populaire vaardigheden die je nodig hebt om SharePoint site collection en beheer uit te voeren met SharePoint 2016 on-premise uitgerold, in Office 365 (SharePoint Online) of in een hybride uitrol (on-premise connected to Office 365).

Deze training is ontworpen om de vaardigheden uit andere Microsoft trainingen te combineren die focussen op zowel de gehele SharePoint 2016 server beheer de uitrol als het complete Office 365 management:

 • MS20339-1, Planning and Administering SharePoint 2016
 • MS20339-2, Advanced Technologies of SharePoint 2016
 • MS-100: Microsoft 365 Identity and Services
 • MS-101: Microsoft 365 Mobility and Security

Na het afronden van de training kun je:

 • De structuur van een bedrijfsportaal ontwerpen en implementeren door middel van SharePoint 2016 objecten zoals sites, bibliotheken, lijsten en pagina’s.
 • Uitleggen wat de rol van beveiliging en toestemming binnen SharePoint 2016 is
 • Implementeren van richtlijnen voor het consistent bouwen van een bedrijfsportaal om het dagelijkse beheer van content in SharePoint 2016 te helpen.
 • Het design en content van een bedrijfsportaal verbeteren door gebruik te maken van SharePoint 2016 pagina’s en web parts.
 • Het belang van beheer uitleggen voor de planning en het managen van toekomstige groei van het bedrijf.
 • SharePoint 2016 implementeren.
 • Zowel het identificeren van opties om data te integreren vanuit andere systemen zoals Microsoft Office als het behouden van bestaande data
 • Uitleggen wat de rol van social networking in SharePoint 2016 en de impact op samenwerking is.

Voor wie is de training SharePoint 2016 Site Collections and Site Owner Administration geschikt?

Deze training is bedoeld voor degene die site collection en site beheer als taak hebben en power users of IT professionals die belast zijn met ondersteunen of werken binnen de SharePoint 2016 omgeving on-premise en/of in Office 365.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Een Windows besturingssysteem – of Windows XP, Windows 7, Windows 8, of Windows 10.
 • Microsoft Office 2007, Office 2010, Office 2013, of Office 2016.
 • Microsoft Explorer 7 of later, of een vergelijkbare webbrowser.
 • Het is aangeraden aan cursisten om bekend te zijn met voorgaande versies van SharePoint, het is echter niet verplicht.