MS20339-2

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Technologies of SharePoint 2016

Deze vijfdaagse training leert je het plannen, configureren en managen van de geavanceerde functies in een SharePoint 2016 omgeving. De speciale aandachtsgebieden in deze training zijn het implementeren van high availability, disaster recovery, service application architecture en Microsoft Business Connectivity Services. Deze training richt zich daarnaast op op social computing functionaliteit en productivity en collaboration platformen en functies. Daarnaast zullen studenten leren over business intelligence oplossingen, Enterprise Content Management, web content management infrastructure, solutions en apps. Ten slotte bevat deze training het governance plan en update en migratie onderdelen voor SharePoint 2016.

Dit is het tweede deel in een reeks van twee trainingen voor IT professionals in SharePoint 2016. De training richt zich op het inrichten en managen van SharePoint 2016 installaties in een datacentrum of de cloud.

Bij afronding van de training kun je het volgende:

 • De kernfunctionaliteit van SharePoint 2016 beschrijven, naast de verbeteringen ten opzichte van eerdere versies.
 • De hybrid functionaliteit beschrijven.
 • Een SharePoint 2016 omgeving ontwerpen en plannen zodat het voldoet aan hoge eisen voor availability en disaster recovery.
 • Business Connectivity Services en Secure Store Service plannen en implementeren.
 • Productivity services voor SharePoint 2016 instellen en beheren.
 • Solutions beheren in een SharePoint 2016 omgeving.
 • Social computing functionaliteit plannen en instellen.
 • Web content management voor een Internet-facing environment plannen en instellen.
 • Enterprise Content Management instellen en plannen.
 • Business Intelligence Solutions plannen en instellen.
 • Work management, productivity, and collaboration platforms en functies plannen en instellen.
 • Een upgrade of migratie naar SharePoint 2016 uitvoeren.

Voor wie is de training Advanced Technologies of SharePoint 2016 geschikt?

Studenten moeten normaal gesproken meer dan vier jaar praktijkervaring met SharePoint Server hebben. Ervaring met bijvoorbeeld Windows Server 2012 R2 , Internet Information Services (IIS), Microsoft SQL Server 2014 of later, Active Directory Domain Services (AD DS) en networking infrastructure services is dan ook benodigd.

Studenten moeten 20339-1A: Planning and Administering Microsoft SharePoint hebben afgerond of vergelijkbare kennis en ervaring hebben opgedaan voor de start van deze training.

De op minimumniveau gekwalificeerde kandidaat*:

 • Heeft kennis van Microsoft SharePoint Online.
 • Heeft ruime ervaring met SharePoint Server workloads.
 • Heeft ervaring met business continuity management, waaronder data backup, restoration en high availability.
 • Heeft ervaring met authentication en security technologieën.
 • Heeft ervaring met Windows Powershell.

* De praktijkervaring moet afkomstig zijn van een rol waarin de kandidaat heeft gewerkt aan meerdere oplossingen op SharePoint gebied die document management, content management en search bevatten.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Productivity

Voorkennis

De ideale kandidaat voor deze training heeft minstens een jaar ervaring met het inzetten en beheren van meerdere SharePoint 2013 farms binnen een groot bedrijf. De kandidaat heeft daarnaast training 20339-1A :Planning and Administering Microsoft SharePoint 2016 afgerond of heeft op een andere manier vergelijkbare kennis opgedaan.

Voor deze training is de volgende voorkennis benodigd:

 • Minstens een jaar ervaring met het omzetten van business requirements naar zowel logische als fysieke technische ontwerpen.
 • Kennis over netwerkontwerp en netwerkbeveiliging.
 • Beheerervaring met Windows Server 2012 R2 of 2016.
 • Ervaring met applicatiebeheer virtueel, native en in de cloud.
 • IIS beheer.
 • AD DS configureren voor authenticatie en authorisatie en als user store.
 • Een applicatie op afstand beheren met Windows PowerShell 2.0 of later.
 • Applicaties aansluiten op SQL Server.
 • Ervaring met Claims-based security implementeren.
Examen