De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

Deze vijfdaagse training behandelt de kennis en vaardigheden voor het plannen, configureren en beheren van een Microsoft SharePoint Server 2013 omgeving. Speciale aandachtsgebieden zijn onder andere hoge beschikbaarheid, herstel, service applicatie-architectuur, business connectivity services, social computing features, productiviteit en samenwerking platforms en functies, business intelligence oplossingen, enterprise content management, web content management infrastructuur, oplossingen en apps. In deze training wordt ook behandeld hoe een governance plan te ontwikkelen en uit te voeren en hoe u een upgrade of migratie naar SharePoint Server 2013 dient uit te voeren.

Tijdens deze training leer je:

 • Het omschrijven van de belangrijkste kenmerken van SharePoint 2013;
 • Het plannen en ontwerpen van een SharePoint 2013 omgeving die volstaat aan de eisen voor hoge beschikbaarheid en herstel na een ramp;
 • Het plannen en implementeren van een service applicatie architectuur voor een SharePoint 2013 implementatie;
 • Het configureren en beheren van Business Connectivity Services-functies in een SharePoint 2013 implementatie;
 • Het plannen en configureren van social computing features;
 • Het plannen en configureren van productiviteit en samenwerking platforms en functies;
 • Het plannen en configureren van Business Intelligence-oplossingen;
 • Het optimaliseren van de zoekfunctie voor een enterprise omgeving;
 • Het plannen en configureren van een enterprise content management in een SharePoint 2013 implementatie;
 • Het plannen en configureren van een web content management infrastructuur die aan de zakelijke vereisten voldoen;
 • Het beheren van oplossingen in een SharePoint 2013 implementatie;
 • Het configureren en beheren van Apps in een SharePoint Server 2013 omgeving;
 • Het ontwikkelen en implementeren van een governance-plan voor SharePoint Server 2013;
 • Het uitvoeren van een upgrade of migratie naar SharePoint Server 2013

Voor wie is de training Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 geschikt?

De training is bedoeld voor ervaren IT-professionals die willen leren SharePoint Server 2013 installaties, lokaal of in de cloud te installeren, configureren, implementeren en beheren. Daarbij is deze training geschikt voor de Business Application Administrators (BAA) die zich bezighouden met line-of-business (LOB) projecten in combinatie met interne klanten en het beheer van SharePoint Server 2013.

De training is bedoeld voor een drietal doelgroepen:

 • Bestaande Sharepoint 2010 klanten en partners die de grootse veranderingen in SharePoint 2013 willen leren. Ook andere verbeteringen van tools en methoden;
 • Nieuwe SharePoint gebruikers. De SharePoint omvang van de markt is aanzienlijk gegroeid en zal naar verwachting blijven groeien, dus er zijn veel nieuwe klanten zonder eerdere ervaring.
 • Klanten die een eerdere versie van SharePoint gebruiken (SharePoint 2003 en SharePoint 2007) en de upgrade naar SharePoint 2010 hebben overgeslagen, deze zijn minder bekend met de architectuur van SharePoint 2010 of SharePoint Server 2013.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Productivity

Voorkennis

Voor het volgen van deze training die je te beschikken over:

 • Een afgeronde cursus MS20331: Core Solutions van Microsoft SharePoint Server 2013, succesvolle afronding van examen 70-331: Core Solutions van Microsoft SharePoint 2013 of equivalente vaardigheden;
 • Ten minste een jaar ervaring met de mapping business requirements voor het maken van logische en fysieke technische ontwerpen;
 • Praktische kennis van netwerk-ontwerp, inclusief netwerkbeveiliging;
 • Ervaring met het beheren van software in een Windows 2008 R2 Enterprise Server of Windows Server 2012-omgeving;
 • Ervaring met het implementeren en beheren van applicaties native, virtueel en in de cloud;
 • Ervaring in het beheren van Internet Information Services (IIS);
 • Ervaring in het configureren van Active Directory voor gebruik in authenticatie, autorisatie en als user store;
 • Ervaring met het beheren van een applicatie op afstand met behulp van Windows PowerShell 2.0;
 • Ervaring in het koppelen van applicaties met Microsoft SQL Server;
 • Ervaring met het implementeren van claims-based beveiliging.
Examen