MOBSEC

€ 3.450,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
  • MOBSEC

  • 5  dagen
  • € 3.450,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Mobile Security + examen

Met het volgen van de training Mobile Security krijg je een (diepgaand) inzicht in alle aspecten die te maken hebben met de beveiliging van mobile devices. Je wordt middels deze opleiding in staat gesteld om proactief en detectief te reageren op de dreigingen die “mobile” met zich meebrengt.

De training haakt sterk in op de actualiteit waardoor je in staat wordt gesteld de mobiele bedreigingen binnen jouw organisatie te vertalen naar risico's en daarop adequaat in te spelen.

De training is zodanig opgezet dat de cursisten vanaf het niveau van communicatie tot en met de applicatie leren waar kwetsbaarheden aanwezig kunnen zijn en hoe zij hun applicaties daartegen kunnen beschermen. Van kwetsbaarheden in Wifi tot programmeerfouten in de applicatie, voor elk van deze niveaus wordt onderzocht welke bescherming het beste past. Met behulp van een demo applicatie kunnen deelnemers ervaring opdoen met het kraken van een applicatie, zowel op een jailbroken/rooted telefoon als op een non-jailbroken/non-rooted telefoon.

De kennis wordt op de proef gesteld aan het einde van de cursus in de vorm van een Capture the Flag waarbij de deelnemers een onbekende applicatie moeten openbreken.

Let op: de bovenstaande data zijn alleen startdata. De training duurt 5 dagen en wordt 1x per week gegeven. Hieronder volgt de rest van de trainingsdata:

  • November 2019: 8, 15, 22, 29
    December: 6

Studiebelasting: 57 uur, als volgt opgebouwd
Contacturen: 35 uur (vijf dagen van 8 uur, minus pauzes)
Zelfstudie: 20 uur verspreid over de gehele training (op basis van 4 uur per lesdag)
Examenduur: 2 uur

Het examen zit bij de training inbegrepen.

Voor wie is de training Mobile Security + examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor cursisten die zich willen verdiepen in alle aspecten van mobile security, de dreigingen ervan en welke maatregelen/mogelijkheden ter beschikking staan om die dreigingen te mitigeren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis noodzakelijk, echter enige basiskennis van informatiebeveiliging wordt wel aangeraden.