F5N-BIG-OP-ADMIN

€ 1.595,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.
 • F5N-BIG-OP-ADMIN

 • 2  dagen
 • € 1.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training F5 Administering Big IP v.14

Deze training geeft jou als Netwerk Operator, Network Administrator of Network Engineer een goed begrip van de BIG-IP systemen die veel worden gebruikt voor application delivery networks. Deze training introduceert de BIG-IP systemen, zijn configuratie objecten, hoe het met traffic omgaat en hoe je beheerders activiteiten goed uitvoert.

Na het afronding van de training kun je:

 • De rol van BIG-IP systemen omschrijven als een volledig proxy device in een application delivery network.
 • BIG-IP systemen opzetten, starten, opnieuw starten, stoppen, licenties gebruiken en out-of-the-box gebruiken.
 • Een basic network configuration opzetten in het BIG-IP systeem, zoals VLANs en self IPs.
 • De Configuration utility en TMSH gebruiken om BIG-IP resources te beheren, deze resources zijn onder andere virtuele servers, pools, pool members, nodes, profiles en monitors.
 • BIG-IP archieven creëren, herstellen en beheren.
 • De resource status, beschikbaarheid en statistische informatie beheren om te bepalen hoe het BIG-IP systeem traffic aan het verwerken is.
 • Profiles gebruiken om de manier waarop BIG-IP systemen traffic processen te manipuleren via een virtuele server.
 • Basis troubleshooting uitvoeren, net als probleem bepalende activiteiten zoals het gebruik van iHealth diagnose tool.
 • Traffic flow zien en ondersteunen met gebruik van TCPDUMP.
 • User roles en partitions gebruiken en beheren.
 • De manier waarop iRules traffic behavior beïnvloedt beschrijven.

Voor wie is de training F5 Administering Big IP v.14 geschikt?

Deze training is bedoeld voor Netwerk Beheerders die kennis willen nemen van BIG-IP systemen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geďnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering 101 Certificering

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Wel wordt aangeraden om network concepts en configuration te begrijpen.