CISM

€ 3.995,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
  • CISM

  • 4  dagen
  • € 3.995,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Certified Information Security Manager + Examen + Proefexamen

CISM staat voor Certified Information Security Manager. Het CISM certificaat geeft je internationale erkenning als security professional en verhoogt jouw markwaarde. De CISM training leid je op voor het afleggen van het officiële CISM examen van ISACA. Aangezien vrijwel al onze cursisten het examen boeken, verzorgen wij meteen ook een examen voucher. Vouchers zijn een jaar geldig en bij de CISM trainingsprijs inbegrepen.

De CISM training geeft je handvatten om informatiebeveiliging in lijn brengen met aanwezige business doelstellingen en wettelijk gestelde eisen volgens het ISACA gedachtengoed. Als Security Manager wordt van je verwacht dat je in risico’s denkt en aan de mogelijkheden om deze risico’s tot een voor jouw organisatie aanvaardbaar niveau te beperken. Ook is het belangrijk om het beveiligingsbeleid in lijn te brengen met jouw bedrijfstrategie. Tevens richt de training zich op security incidenten waarin het beperken van de impact daarvan voor de business centraal staat. Deze training bereid je voor op het CISM examen van ISACA.

Aangezien vrijwel iedereen na afloop van de training het examen boekt, bieden wij de training aan inclusief een examen voucher. Met dit voucher heb je ook toegang tot de online Questions, Answers and Explanations (QAE) waarmee je tijdens de training al voor het examen kunt oefenen. Mocht je geen examen voucher nodig hebben dan zullen we de prijs van de training aanpassen (€675 verlagen).

Om CISM gecertificeerd te worden dien je aan de onderstaande eisen te voldoen:

  • slagen voor het CISM-examen
  • beschikken over ten minste 5 jaar relevante werkervaring in ten minste twee CISM-domeinen (of 4 jaar ervaring aangevuld met een HBO+ opleiding).

Het CISM examen is gefocust op de vier domeinen die zijn gedefinieerd door ISACA. Het daadwerkelijke examen duurt 4 uur en bestaat uit 150 Engelstalige multiplechoicevragen.

Voor wie is de training Certified Information Security Manager + Examen + Proefexamen geschikt?

Deze training is bedoeld voor (Information) Security Manager, (Information) Security Officer, IT Security specialisten.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Er gelden geen specifieke toelatingseisen om deel te kunnen nemen aan deze CISM training. Wel dien je over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om gecertifieerd te worden en de CISM titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren.