1077931

€ 2.025,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
  • 1077931

  • 3  dagen
  • € 2.025,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Aruba Switching Fundamentals for Mobility

In deze Aruba training leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om moderne, op open standaarden gebaseerde netwerkoplossingen te configureren en te beheren. De training bestaat voornamelijk uit praktijkgerichte leerstof om je te helpen bij het leren implementeren en valideren van netwerkoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Deze driedaagse training bereidt netwerkprofessionals voor op het V1-examen Aruba Certified Switching Associate (ACSA).

In deze ACSA training leer je over ArubaOS-schakeltechnologieën, waaronder: VLAN's, beveiligde toegang, redundantietechnologieën zoals MSTP, linkaggregatietechnieken inclusief LACP en switchvirtualisatie met Virtual Switching Framework (VSF) op Aruba. Ook leer je over IP-routering, inclusief statische en dynamische IP-routering met OSPF. In deze training leer je hoe je draadloze Access Points Aruba kunt inzetten en de Aruba Instant Access Point (IAP) clusteringtechnologie kunt configureren. Daarnaast leer je ook hoe je het netwerk configureert, beheert en bewaakt met de managementoplossing van Aruba AirWave.

Voor wie is de training Aruba Switching Fundamentals for Mobility geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die kleine tot middelgrote bedrijfsnetwerkoplossingen implementeren op basis van producten en technologieën van Aruba.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Aruba Certified Switching Associate (ACSA)

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Minimaal zes maanden ervaring met het inzetten van kleine tot middelgrote netwerkoplossingen.