MS40551

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Security Workshop: Enterprise Security Fundamentals

Deze 1-daagse training biedt inzicht in beveiligingsprocedures om de beveiligingshouding van een organisatie te verbeteren. De training onderzoekt het concept van het Rode team - Blauwe teambeveiligingsprofessionals, waarbij een groep beveiligingsprofessionals (team red) sommige delen van de beveiligingsinfrastructuur van een bedrijf aanvalt en een andere groep (team blue) verdedigt tegen de aanval. Beide teams werken om de verdediging van een bedrijf te versterken. Aangezien het doel van de twee teams is om het bedrijf te helpen een hoger beveiligingsniveau te bereiken, roept de beveiligingsindustrie deze functie op (team purple).

Deze training maakt deel uit van een grotere reeks die door Microsoft wordt aangeboden over de praktijk van beveiliging. Hoewel het niet vereist is dat je een van de andere cursussen in de Security Workshop-serie hebt voltooid voordat je deze workshop volgt, wordt het ten zeerste aanbevolen om te beginnen met deze workshop in de serie Microsoft Security Workshop: Enterprise Security Fundamentals.

Na afronding van deze training kun je:

 • Het huidige cyberbeveiligingslandschap beschrijven.
 • De veronderstelde compromisfilosofie beschrijven.
 • Factoren die bijdragen aan de kosten van een inbreuk identificeren.
 • Onderscheid maken tussen verantwoordelijkheden van team red en team blue.
 • De typische doelstellingen van cyberaanvallers identificeren.
 • Een kill-keten uitgevoerd door leesteams beschrijven.
 • De rol, doelen en kill-ketenactiviteiten van het blauwe team in red-teamoefeningen beschrijven.
 • Beschrijven op welke manieren je de aanvallen van ongeautoriseerde accounts kunt beperken.
 • De methoden beschrijven die worden gebruikt om de zijwaartse beweging te beperken.
 • Beschrijven hoe telemetriebewaking wordt gebruikt om aanvallen te detecteren.
 • Het concept van Triade, Integriteit en Beschikbaarheid (CIA) -triade uitleggen.
 • De primaire activiteiten die moeten worden opgenomen in de voorbereidingen van de organisatie beschrijven.
 • De belangrijkste principes van het ontwikkelen en handhaven van beleid beschrijven.

Voor wie is de training Microsoft Security Workshop: Enterprise Security Fundamentals geschikt?

De training is bedoeld voor IT-professionals die een beter begrip van Windows Security nodig hebben om hun kennisniveau te vergroten. Deze training biedt ook achtergrondinformatie over cyberbeveiliging voordat je de andere beveiligingscursussen in deze reeks volgt.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien te beschikken over:

 • Kennis van het huidige ecosysteem voor cyberbeveiliging.
 • Hacks op computers en netwerken kunnen analyseren.
 • Basic Risk Management kennis.