SCRUM-PO

€ 1.495,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
 • SCRUM-PO

 • 2  dagen
 • € 1.495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training SCRUM Product Owner inclusief examen

Ben jij de (toekomstige) Product Owner van een Scrum-traject? Of ben je anderzins direct of indirect betrokken bij een Scrum traject vanuit een business perspectief? Heb je al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar ben je nog niet gecertificeerd?

Dan is deze training geschikt voor jou.

De Product Owner vertegenwoordigt de klant binnen het Scrum team. Hij/Zij zorgt er voor dat het team met de juiste visie naar het project kijkt. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van de user stories en deze te prioriteren in een product backlog.

De training Professional Scrum Product Owner geeft je kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrum team. In deze opleiding leer je de basisvaardigheden voor het definiëren en managen van een geprioriteerde product backlog en het creëren van accurate en realistische (release) plannen. Door middel van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen doe je kennis en ervaring omtrent de rol van Product Owner zodat je deze direct kan inzetten in je eigen organisatie.

Na het volgen van de training Scrum Product Owner ben je in staat om je PSPO-certificering af te ronden door middel van een officieel examen. Dit examen is bij de prijs inbegrepen en kun je tot twee weken na het volgen van de training online afleggen.

Aan het einde van de training ben je tot het volgende in staat

 • Je kunt benoemen hoe de iteratief-incrementele principes door Scrum worden ingevuld.
 • Je weet te beschrijven welke elementen Scrum onderkent, de samenhang ervan en hoe deze productiviteitsverhogend werken.
 • Je kunt beschrijven hoe de Scrum-fundamenten van belang zijn voor incrementeel productbeheer en deze creatief naar uw eigen praktijksituatie vertalen.
 • Je kunt optreden als Product Owner voor Scrum Teams en stakeholders met diepgaand begrip van uw rol.
 • Je weet in te schatten hoe Scrum organisatiebrede Business Agility verhoogt.
 • Je kunt zelfstandig denken in termen van goede toepassing van het Scrum framework voor productbeheer.

Let op: Deze training heeft veel overlap (ongeveer 80%) met de volgende trainingen:

 • SCRUM-F, Agile - Scrum Foundation
 • SCRUM-, Scrum Master

Voor wie is de training SCRUM Product Owner inclusief examen geschikt?

De Scrum Product Owner training is geschikt voor (Product) Managers die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de waarde van hun producten Maar ook voor eindgebruikers, key-users, businessanalisten en informatiemanagers.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering PSPO-certificering

Voorkennis

Geen voorkennis nodig.