TSFB2

€ 550,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training TSfB 2

Advies Microsoft 1 extra trainingsdag

Vanwege de intensiteit van deze training raadt Microsoft aan om bij deze training 1 extra trainingsdag in te boeken. Afhankelijk van je voorkennis wordt voor deze training 6 dagen geadviseerd. Wil jij optimaal jouw training kunnen volgen? Voeg dan 1 extra trainingsdag toe. Dit doe je door bij de opties ‘+1 Trainingsdag’ aan te vinken.

Over de Azure Developer Associate training

Het eerste onderdeel van de Azure Developer Associate training gaat over de implementatie van Azure IaaS- en PaaS- services en functies in development. Verder ga je in op Azure-Storage services en functies en leer je hoe je Azure-verificatie- en autorisatiediensten op kan nemen in de door jou ontwikkelde Azure-oplossingen. Ook Identity management speelt een grote rol. Je gaat in op het beheren van identiteiten binnen het Microsoft identity Platform en access control (claim-based autorisatie en toegangsbeheer gebaseerd op veschillende rollen). Ook leer je hoe je beveiligde data-oplossingen kan implementeren met Azure ClI, Rest en applicatiecodes.

Daarnaast leert hoe je applicaties efficiënt kan laten werken en ga je aan de slag met Azure Monitor. Ook weet je straks hoe je met Log Analytics en Application Insight de werking van applicaties kan volgen. Verder ga je in op de implementatie van autoscale, hoe je applicaties kan laten monitoren en loggen, Azure Cache en het gebruik van CDN-opties om de ervaring van eindgebruikers te verbeteren. Het laatste onderdeel van Azure Developer Associate training staat in het teken van de communicatie en integratie van apps en services. Je gaat aan de slag met het maken van API’s en het beheer van deze API’s met API Management. Ook leer je hoe je event- en message based services in Azure kan instellen in de door jou ontwikkelde technologie. Deze onderdelen worden behandeld met behulp van de Azure Portal, Azure CLI, REST en applicatiecode.

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid op het Azure Developer Associate examen. Als jij dit examen behaald heb jij de Role-based Azure Developer Associate certificering.

Voor wie is de training TSfB 2 geschikt?

Let op, deze training is alleen te boeken voor cursisten die deel uit maken van het Technical Skills for Business programma.

De Azure Developer Associate training (AZ-203) is bedoeld voor iedereen die meer kennis wilt op doen over developing in Azure of het Microsoft Azure Developer Associate wil behalen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Kennis met PowerShell of Azure CLI werkend in de Azure-portal en kennis van ten minste één van de door Azure ondersteunde programmeertalen wordt aanbevolen.
  • De meeste voorbeelden in deze Azure training worden gepresenteerd in C \ # .NET.