ESI15

€ 275,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training ESI 15

OMSCHRIJVING TRAINING MIGRATING APPLICATION WORKLOADS TO AZURE

De training Migrating application workloads to Azure leert jou als IT professional hoe je bestaande, on-premise workloads en overigen naar het Microsoft Azure platform, de Cloud dus, verhuist. Je leert hoe je bestaande on-premise omgevingen kunt beoordelen en evalueren ter voorbereiding van een Cloud verhuizing. Je leert tevens hoe je de Azure-based workloads kunt monitoren en beheren om zo de return on investment te maximaliseren. Je leert Azure services kunt gebruiken om zo je virtual machines, applicaties en data te beschermen.

Na afronding van deze Migrating application workloads to Azure training kun je:

De tools en services die specifiek voor iedere fase van de verhuizing zijn, identificeren

On-premise workloads voor de verhuizing naar Azure ontdekken en beoordelen

Een beter profiel van een omgeving verkrijgen door gebruik te maken van app dependency mapping en assessment customization

Een end-to-end verhuizing van on-premise workloads naar Azure uitvoeren door gebruik te maken van Azure Migrate

Data repliceren van een on-premise datacenter naar Azure of een secondary site

Data van een bestaande data bron naar Azure data platforms verhuizen door gebruik te maken van de Database Migration Service

Verhuisde workloads beveiligen en beheren door middel van Azure Security Center, Azure Backup en Log Analytics

Een effectieve business continuity strategie verzorgen die een hoge availability, disaster recovery bevat.

Azure IaaS virtual machines beschermen en back-uppen vanuit iedere locatie door middel van de Azure Backup Service

Een recovery plan definiëren zodat virtual machines goed falen voordat er een volledige failover plaatsvindt.

Voor wie is de training ESI 15 geschikt?

Let op, deze training is alleen te boeken voor cursisten die deel uit maken van het Enterprise Skills Initiative (ESI) programma.

Deze training Migrating application workloads to Azure is bedoeld voor IT Administrators en werknemers die verhuizingen van on-premise resources naar Azure, of naar Azure virtual machines of andere Azure locaties moeten plannen, implementeren en beheren. Je neemt business aanvragen van workload eigenaren om deze workloads naar de cloud te verhuizen om zo het voordeel te pakken dat Cloud-enabled strategieën hebben ten opzichte van een traditioneel datacenter.

Wist jij dat deze training ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kan worden? Zo volg je een maatwerk IT training (incompany it training) met al je collega's. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen. Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Onze gekwalificeerde en ervaren trainers helpen je graag met actuele zaken die spelen op de werkvloer. Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze Migrating application workloads to Azure training dien je te beschikken over:

Ervaring met operating systems, virtualisatie, Cloud infrastructuur, storage structures en networking.

Ervaring of gelijkwaardige kennis over het beheren van een IaaS Azure infrastructuur

Kennis over on-premise virtualisatie technieken, zoals VMs, virtual networking en virtuele hard disks

Kennis over netwerk configuraties, zoals TCP/IP, Domain Name System (DNS), Virtual Private Networks (VPMs), firewalls en encryptie technologieën

Kennis van Active Directory concepten, zoals domains, forests, domain controllers, replication, Kerberos protocol en Lightweight Directory Acces Protocol (LDAP)

Kennis van weerbaarheid en disaster recovery, zoals backups en restore operations

Bekendheid met het gebruik van Azure, zoals het Azure protal, Cloud Shell, Azure PowerShell, CLI en ARM template

Kennis van Azure Active Directory en cloud identity management

Kennis van het beheren van subscriptions, gebruikers, groepen, factures en Azure policies