MS-030

Ä 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Office 365 Administrator

Deze vijfdaagse Office 365 Administrator training pakt de behoeften aan van IT professionals die werken aan het evalueren, plannen, deployen en opereren met Microsoft Office 365 services, zoals idenitities, dependencies, requirements en supporting technologies. Deze Office 365 beheer training is gefocust op de skills die nodig zijn om een Office 365 tenant op te zetten, inclusief federation met bestaande user identities, en de skills die nodig zijn om een Office 365 tenant en de gebruikers te onderhouden.

Na afronding van deze Office 365 Administrator training kun je:

 • Een Office 365 deployment plannen, een Office 365 tenant configureren en een pilot deployment plannen.
 • Office 365 gebruikers, groepen en licenties beheren en de gedelegeerde administratie configureren.
 • Client connectivity naar Office 365 plannen en configureren.
 • Een directory synchronization plannen en configureren tussen Microsoft Azure AD en on-premises AD DS.
 • Een Office 365 ProPlus deployment plannen en implementeren.
 • Microsoft Echange Online recipients en toestemmingen plannen en beheren.
 • Exchange Online services plannen en configureren.
 • Microsoft Teams plannen en configureren.
 • Microsoft SharePoint Online plannen en configureren.
 • De integratie tussen Office 365 en Microsoft Azure Information Protection plannen en configureren.
 • Office 365 services monitoren en herzien, en Office 365 problemen troubleshooten.
 • Identity federation tussen on-premises AD DS en Azure AD plannen en implementeren.

Voor wie is de training Office 365 Administrator geschikt?

Deze training over het beheer in Office 365 is bedoeld voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het plannen, configureren en beheren van een Office environment. Voor het volgen van deze training wordt van je verwacht dat je brede kennis hebt van verschillende on-premise technologieën zoals Domain Name System (DNS) en Active Directory Domain Services (AD DS). Daarnaast wordt van je verwacht dat je algemene kennis hebt over de Microsoft Exchange Server, Microsoft Lync Server of Skype for Business Server en Microsoft SharePoint Server

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door ťťn van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geÔnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zoín 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na ťťn week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze Office 365 Administrator (MS-030) training dien je te beschikken over:

 • Minimaal twee jaar ervaring met het beheren van het Windows Server operating system, bijvoorbeeld Windows Server 2012 of later.
 • Minimaal één jaar ervaring met AD DS.
 • Minimaal één jaar ervaring met name resolution, zoals DNS.
 • Ervaring met het werken met certificaten, zoals public key infrastructure (PKI) certificaten.
 • Ervaring met het werken met Windows PowerShell.
 • Ervaring met het werken met Exchange server 2013 of later, Lync Server 2013 of Skype for Business Server 2015 en SharePoint Server 2013 is aangeraden maar niet verplicht.