MS55PAPAU

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft PowerApps en Power Automate / Microsoft Flow Bundel

Deze combinatietraining een diepgaande introductie op Microsoft PowerApps en Power Automate. (Microsoft Flow is Power Automate geworden) Cursisten leren hoe ze nieuwe apps kunnen ontwerpen, testen en publiceren. Ook de apps die met verschillende gegevensbronnen werken. Power Automate wordt van begin tot eind uitgelegt en wordt alles besproken op een praktische en interactieve manier.

Microsoft Flow is een divers product dat business processen tot geautomatiseerde, consistente en gevisualiseerde workflows omtovert. Flow is ontworpen om de verschillende producten in Office 365 met elkaar te verbinden, ook verbindt het andere on-premises en web-based solutions. Deze Power Automate training zorgt ervoor dat jij de juiste business processen en workflow logic pakt voor jouw business workflows.

Na afronding van deze Microsoft PowerApps en Power Automate training kan je:

 • Weet je waarbij je PowerApps kan inzetten
 • Kan je de componenten van PowerApps beschrijven beschrijven en gebruiken
 • Kan je PowerApps ontwikkelen met bestaande data sources
 • Weet je hoe je de bedrijfshuisstijl kan toevoegen in PowerApps
 • Personaliseer je PowerApps met de geautomatiseerde wizards
 • Kan je verbinding maken tussen verschillende gegevensbronnen van Excel tot Azure SQL
 • Begrijp je het verschil tussen canvas-apps en model-driven apps
 • Integreer PowerApps met andere Office 365-systemen - inclusief Teams en SharePoint Online
 • Beheer en onderhoud je PowerApps
 • Beschrijf je de componenten van Power Automate en hun correct gebruik
 • Begrijp je wanneer je Power Automate moet gebruiken
 • Power Automates maken en bewerken
 • Voordelen van Power Automate
 • Integratie met Power Automate

Voor wie is de training Microsoft PowerApps en Power Automate / Microsoft Flow Bundel geschikt?

Deze training is bedoeld voor beginners die bijvoorbeeld hun data entry forms in SharePoint willen optimaliseren en alles willen weten over PowerApps en voor mensen die Office 365 al een tijdje gebruiken en nu zoeken naar mogelijkheden om de huidige business processen te optimaliseren en nieuwe flows te ontwerpen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.