MS40409

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying Voice Workloads for Skype for Business Online and Server 2015

In deze vijfdaagse training leer je hoe de verschillende stemoplossingen die beschikbaar zijn met Skype voor Bedrijven Online en Skype voor Bedrijven Server 2015 kunt ontwerpen, plannen en inzetten. Deze cursus bied je de kennis en vaardigheden om Cloud PBX te configureren en te beheren met PSTN Calling, Cloud PBX met lokale PSTN-connectiviteit, Cloud Connector-editie en on-premises Enterprise Voice. Deze training biedt ook procedures, richtlijnen, beste werkwijzen en andere belangrijke overwegingen die je zullen helpen bij het implementeren, optimaliseren en oplossen van problemen met Skype voor Bedrijven Online en spraakoplossingen van Skype voor Bedrijven Server 2015. De training helpt je om je voor te bereiden op Microsoft-examen 70-333 "Enterprise Voice implementeren met Skype voor Bedrijven 2015."

Na afronding van deze training kun je:

 • De verschillende spraakworkloads die beschikbaar zijn met Skype voor Bedrijven Online en Skype voor Bedrijven Server 2015 beschrijven.
 • Een netwerk ter voorbereiding op een Skype voor Bedrijven Server 2015 of Skype voor Bedrijven Online solutions beoordelen.
 • Een Skype voor Bedrijven-spraakoplossing die Skype voor Bedrijven Online en Skype voor Bedrijven Enterprise Voice combineert implementeren en configureren.
 • Cloud PBX met PSTN-belsignalen implementeren en configureren.
 • On-premises Enterprise Voice-functionalitei configureren.
 • Cloud PBX met lokale PSTN-connectiviteit implementeren en configureren.
 • Skype voor Bedrijven Server 2015 met niet-Microsoft spraakinfrastructuren integreren.
 • De Cloud Connector-editie plannen en implementeren.
 • Functies die de Skype for Business Enterprise Voice configureren (lokale functionaliteit) uitbreiden, zoals locatie-informatieservers en antwoordgroepen.
 • Spraakcommunicatie op een TCP/IP-netwerk optimaliseren.
 • Call Quality Methodology en Skype voor Business Server 2015 monitoring tools en rapporten gebruik.
 • Problemen oplossen met Skype voor Bedrijven Online en Skype voor Bedrijven Server 2015 Enterprise Voice (on-premises) spraakcommunicatie.

Voor wie is de training Deploying Voice Workloads for Skype for Business Online and Server 2015 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-consultants en telecommunicatieprofessionals die oplossingen voor Unified Communications (UC) ontwerpen, plannen, implementeren en onderhouden en bedrijfsvereisten moeten vertalen in technische architecturen en ontwerpen voor UC-oplossingen. Daarnaast is het bedoeld voor ondersteunend personeel dat instaat voor het onderhoud van UC-oplossingen. Je moet hiervoor wel bekend zijn met Skype voor Bedrijven Server 2015 of Lync Server 2013-technologieën en de telecommunicatiestandaarden en netwerkcomponenten die de configuratie en implementatie van Skype voor Bedrijven-architecturen ondersteunen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring met de technologieën van Skype voor Bedrijven Server 2015 of Lync Server 2013 en vertrouwdheid met ondersteunde migratiescenario's.
 • Vaardigheid in het plannen en implementeren van Skype voor Bedrijven Server 2015 en Skype voor Bedrijven Online-oplossingen voor eindgebruikers, eindpuntapparatuur, telefonie, audio/video en webconferenties, beveiliging, hoge beschikbaarheid en noodherstel.
 • Mogelijkheid om Skype voor Bedrijven Server 2015 op een basisniveau te monitoren en problemen op te lossen met behulp van Microsoft monitoring- en troubleshooting-tools (Snooper, gecentraliseerde logging service (CLS), Key Health Indicators (KHI)).
 • Vaardigheid met Active Directory Domain Services, gegevensnetwerken, Azure Active Directory Domain Services, directory-synchronisatie en telecommunicatiestandaarden en netwerkcomponenten die de configuratie en implementatie van Skype voor Bedrijven-architecturen ondersteunen.
 • Bekendheid met de vereisten en het proces voor de integratie van Skype voor Bedrijven Server 2015 met Microsoft Exchange Server en Office 365.
 • Kennis van de volgende technologieën: Windows, Windows Server en Hyper-V, QoS, TCP/IP, netwerktaakverdeling, PowerShell, inzicht in Session Initiation Protocol (SIP) (elementaire telefonieconcepten inclusief SIP-trunking, gateway en Session Border Controller ( SBC) interconnects en gemeenschappelijke implementatie-architecturen voor private branch exchange (PBX).