MS10984

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments

Dit is een driedaagse ILT-training gericht op de behoeften van IT-professionals die onder andere bezig zijn met beheren, configureren en gebruiken van Office 365-services in hybride omgevingen, waar een deel van de infrastructuur ter plaatse wordt gehost. De training omvat ook het beheer van identiteiten, authenticatie en ondersteunende technologieën voor Office 365. Deze training richt zich op de vaardigheden die nodig zijn om een ​​Office 365-tenant te beheren en op te lossen, en essentiële services van Office 365 zoals Exchange Online, SharePoint Online en Skype voor Zakelijke en ook services zoals Azure Multi-Factor Authentication (MFA), Azure Active Directory Identity Protection en Azure Active Directory Privileged Identity Management. Ook biedt deze training kennis over het gebruik van Office 365-services voor zowel lokale bronnen als in de Cloud.

Na afronding van deze training kun je:

 • Office 365-beheer en -licenties beschrijven.
 • Directory-synchronisatie implementeren en configureren.
 • Een hybride implementatie van Exchange Server plannen en uitvoeren.
 • Skype voor Bedrijven en Office 365-services implementeren in een hybride implementatie.
 • SharePoint en OneDrive implementeren voor bedrijven in een hybride omgeving.
 • Verschillende authenticatiemethoden implementeren in een hybride Office 365- implementatie.

Let op, deze training moet in 60 dagen worden afgerond in verband met de beschikbaarheid van de oefenomgeving.

Voor wie is de training Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals en systeembeheerders die willen leren hoe Office 365 in hybride scenario's kan worden geïmplementeerd en onderhouden, waarbij een deel van de samenwerkingsinfrastructuur lokaal is en is geïntegreerd met Office 365-services. Je moet ten minste drie jaar ervaring hebben op je eigen gebied. Met name eerdere kennis over Exchange Server, SharePoint Server en Skype voor Bedrijven Server (bijvoorbeeld Lync-server) wordt verwacht. Ook wordt het verwacht dat je een vrij breed begrip hebt van Office 365-servicesbeheer in het algemeen, evenals van verschillende on-premise technologieën zoals DNS en AD DS.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Minimaal twee jaar ervaring met het beheer van het Windows Server-
 • besturingssysteem, inclusief Windows Server 2012 of later
 • Minimaal een jaar ervaring met werken met Active Directory Domain Services
 • Minimaal een jaar ervaring met het werken met naamomzetting, inclusief Domain
 • Name System (DNS)
 • Ervaring met het werken met certificaten, inclusief PKI-certificaten (Public Key
 • Infrastructure)
 • Ervaring met Windows PowerShell
 • Ervaring met Exchange Server 2013 of hoger, Lync 2013 Server of Skype
 • voor bedrijven Server2015 en SharePoint Server 2013 of later
 • Ervaring met werken met Office 365-sleutelservices zoals Exchange Online, Skype voor
 • Bedrijven en SharePoint Online
 • Een goed begrip van de volgende concepten in verband met Office 365: Microsoft-
 • Cloudservices, Office 365-platform