De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering Microsoft Dynamics CRM 2011

Deze training, Administering Microsoft Dynamics CRM 2011, behandeld de technieken voor het plannen, ontwikkelen, toepassen en onderzoeken van beheerderstaken binnen Microsoft Dynamics CRM 2011.

Na afronding van deze training kun je:

 • De ondersteunende technologieën identificeren, evenals de vereiste configuratie taken voor een Microsoft Dynamics CRM implementatie;
 • Het doel van business units herkennen en beschrijven hoe deze beheerd moeten worden binnen het Microsoft Dynamics CRM Security Model;
 • De security rollen en het doel van het delen van records onderzoeken;
 • Field level security binnen Microsoft Dynamics CRM uiteenzetten en uitleggen hoe gebruikers meerdere formulieren en entiteiten kunnen maken;
 • Gebruikersauthenticatie voltooien binnen Microsoft Dynamics CRM, en een overzicht van de “licensing requirements” weergeven;
 • User accounts en teams aanmaken en onderhouden, en de auditing architectuur controleren;
 • De rol controleren van de Microsoft Dynamics CRM E-mail Router in een Microsoft Dynamics CRM uitrol;
 • Forward mailbox creatie toepassen, net als queue management en creatie;
 • De configuratie opties in de System Settings beschrijven en laten zien hoe extra talen geconfigureerd worden;
 • Identificeren wanneer de “redeployment” van Microsoft Dynamics CRM nodig zou kunnen zijn;
 • System jobs beheren en records verwijderen, en de taken in Microsoft SQL Server die de prestatie verbeteren beschrijven.

Voor wie is de training Administering Microsoft Dynamics CRM 2011 geschikt?

Deze training is bedoeld voor beginnende en ervaren beheerders, implementatie consultants, systeemintegrators, technische medewerkers, of support professionals die van plan zijn om Microsoft Dynamics CRM 2011 te installeren en uit te rollen. Deze kandidaten begrijpen de technische aspecten en functionaliteiten voor het beheren van Microsoft Dynamics CRM.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

 • Ervaring met Microsoft Dynamics CRM 2011;
 • Het wordt geadviseerd om praktische kennis te hebben van: Windows Server 2008, Windows Server 2008 met Hyper-V, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server 2008 SP1 of later, Microsoft SharePoint, Microsoft Office Outlook, Active Directory, en Internet Information Services 7 (IIS7) of later;
 • Het wordt aanbevolen, maar niet verplicht, om de Microsoft Dynamics CRM application training te hebben afgerond. Daarbij, wordt aanbevolen om ervaring te hebben met relationele databases, al is dit niet essentieel.