MS80294

€ 1.350,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics CRM 2011 Customization and Configuration

Deze training behandeld de vereiste technieken voor het aanpassen van Microsoft Dynamics CRM aan de behoeften van de business. De onderwerpen die behandeld worden; Security; creatie en configuratie van entities; ontwerp van forms views en grafieken; auditing en Solutions. De training omschrijft elk onderwerp en hoe elk onderwerp gerelateerd is aan de andere onderwerpen, om zo een volledige geconfigureerde, effectieve oplossing te kunnen produceren.

Na afronding van deze training kun je:

  • Stragieën bedenken en implementeren voor het maken van Business Units en Security Roles;
  • Microsoft Dynamics CRM Users en Teams maken en configureren;
  • De principes omschrijven van het klantgericht maken van een systeem;
  • Fields voor custom en system entities maken en configureren;
  • Custom entities maken en configuren, inclusief standaard en activity entities;
  • Ontwerpen, maken en configureren van de relaties tussen entities;
  • Views, Charts en Forms maken en configureren voor custom en system entities;
  • Field Security implementeren in Microsoft Dynamics CRM;
  • Audition op Microsoft Dynamics CRM componenten configureren en monitoren;
  • Solutions in Microsoft Dynamics CRM ontwerpen, maken en configureren; implementeren van beheerde en onbeheerde Solutions.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics CRM 2011 Customization and Configuration geschikt?

Deze training is bedoeld voor beginnende en ervaren “customizers” van Microsoft Dynamics CRM, deelnemers zijn bekend met wat de eindgebruiker nodig heeft op het gebied van software. Programmeervaardigheden zijn niet vereist, al is een basis kennis van databases principes wel een voordeel.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

Praktische kennis van de werking van Microsoft Dynamics CRM 2011. Het wordt aanbevolen, maar het is niet verplicht, om de training Microsoft Dynamics CRM 2011 applications te hebben afgerond. Omdat deze training zich voornamelijk focust op het customizen van database entities, attributen, relaties en mappings, wordt begrip van Microsoft SQL Server en relationele database functionaliteiten aanbevolen.