De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training What's New in Microsoft Dynamics CRM 2011

Deze training, What's New in Microsoft Dynamics CRM 2011, voorziet de deelnemers van de tools en informatie voor een beter begrip- en identificatie van de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM 2011.

Na afronding van de training kun je:

  • Beschrijven hoe Microsoft Dynamics CRM 2011 de gebruikerservaring verbeterd;
  • Identificeren hoe Microsoft Dynamics CRM 2011 meer personalisatie biedt voor gebruikers;
  • Beoordelen hoe Microsoft Dynamics CRM 2011 verbetering biedt voor collaboratie en opportunity voor business intelligence en analyse;
  • De basis aanpassingen en uitbreidingsmogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM 2011 beschrijven;
  • De nieuwste verbeteringen in het installatieproces, de hard- en software vereisten, het functionaliteitenbeheer, en extra configuratieopties in Microsoft Dynamics CRM 2011 opnoemen.

Voor wie is de training What's New in Microsoft Dynamics CRM 2011 geschikt?

Deze training is bedoeld voor kandidaten die de nieuwe eigenschappen en functionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM 2011 willen leren.

De training wordt aangeraden aan iedereen die van plan is om Microsoft Dynamics 2011 te gaan gebruiken, implementeren, onderhouden, aanpassen, of ondersteunen. De training wordt ook aangeraden wanneer je in het verleden gebruik hebt gemaakt van eerdere versies van Microsoft Dynamics CRM.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

  • Een algemene kennis van Microsoft Dynamics CRM 4.0.