MS-600T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600 examen)

De MS-600 training behandelt de volgende vier kernelementen van het Microsoft 365-platform:

 • De implementatie van Microsoft Identity
 • Werken met Microsoft Graph
 • Uitbreiden en aanpassen van SharePoint
 • Uitbreiden en aanpassen van Teams en uitbreiden van Office.

Tijdens de MS-600 training Building apllications and solutions with Microsoft 365 core services doe je kennis op over:

 • UI-elementen (inclusief Adaptive Cards en UI Fabric)
 • Het implementeren van verschillende diensten (inclusief Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen, SharePoint Framework, Actionable Messages)

Bij het implementeren van Microsoft Identity ga je in op het inzetten van authenticatie, het registreren van een applicatie, het creëren van een service voor toegang tot Microsoft Graph en het configureren van machtigingen om een API te gebruiken. Met Microsoft Graph leer je hoe je toegang kan krijgen tot gebruikersgegevens, verken je queryparameters en manage je group lifecycles, leer jij hoe je toegang krijgt tot diverse bestanden en leer je netwerkverkeer te optimaliseren met Microsoft Graph.

Bij het uitbreiden en aanpassen van SharePoint leren cursisten over SharePoint Framework-webonderdelen, extensies en het verpakken en implementeren van een SPFx-oplossing. Ook ga je tijdens de MS-600 training in op het uitbreiden van Microsoft Teams. Je kijkt hierbij naar de componenten van een Teams-app, werk je met webhooks, tabbladen en conversatiebots. Bij het uitbreiden van Office Add-ins ga je werken met Office365 taakvenster-invoegtoepassingen, Office UI Fabric, JavaScript API's en actionable messages met Adaptive Cards.

Na afronding van de MS-600 training kan je:

 • Verschillende invoegtoepassingen inzetten (Via Microsoft Teams, Office 365 en SharePoint Framework)
 • Werken met Microsoft Graph
 • Microsoft Identity implementeren

Voor wie is de training Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600 examen) geschikt?

De MS-600 training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd in het Microsoft 365-ontwikkelingsplatform en/of zijn Microsoft 365 Developer Associate certificering wil behalen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft 365 Developer Associate

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • 1-2 jaar ervaring als developer;
 • Heb je basiskennis van REST API's, JSON, OAuth2, OData, OpenID Connect, Microsoft-identiteiten inclusief Azure AD- en Microsoft-accounts, Azure AD B2C en toestemming/ toestemmingconcepten.
Examen