MS-101T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft 365 Mobility and Security (Examen MS-101)

Deze Microsoft 365 training behandelt drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365-beveiligingsbeheer, Microsoft 365-compliancebeheer en Microsoft 365-apparaatbeheer. In Microsoft 365-beveiligingsbeheer onderzoek je de meest voorkomende bedeigingen en datalekken waarmee organisaties vandaag de dag mee worden geconfronteerd. Daarbij leer je hoe de beveiligingsoplossingen van Microsoft 365 deze beveiligingsbedreigingen aanpakken. Je maakt hierbij kennis met de Microsoft Secure Score en met Azure Active Directory Identity Protection.

Vervolgens leert je hoe je de Microsoft 365-beveiligingsservices beheert. Je gaat aan de slag met Exchange Online Protection, Advanced Threat Protection, Safe Attachments en Safe Links. Ten slotte maaktje kennis met de verschillende rapportagemogelijkheden die de beveiligingsstatus bewaken. Vervolgens ga je van beveiligingsdiensten over naar bedreigingsinformatie; met name het beveiligingsdashboard en Advanced Threat Analytics ga je gebruiken om potentiële beveiligingsinbreuken voor te blijven.

Met een stevige basis op de Microsoft 365-beveiligingscomponenten, ga je nu in op de belangrijkste componenten van Microsoft 365-compliancebeheer. Dit begint met een overzicht van alle belangrijke aspecten van gegevensbeheer, waaronder gegevensarchivering en -bewaring, Information Rights Management, Secure Multipurpose Internet Mail Extension (S / MIME), Office 365-berichtversleuteling en gegevensverliespreventie (DLP). Vervolgens ga je dieper in op archivering, retentie en implementatie, met bijzondere aandacht voor het beheer van interne records in SharePoint, archivering en retentie in Exchange, retentiebeleid in het Security and Compliance Center. en het maken van een DLP-beleid Vervolgens ga je je richten op beheren van gegevensbeheer in Microsoft 365, inclusief het beheren van retentie in e-mail, het oplossen van bewaarbeleid en mislukte beleidstips, Je gaat je ook richten op hee managen van data governance in Microsoft 365..

Je sluit af door te leren hoe je zoekopdrachten en onderzoeken beheert, waaronder het zoeken naar inhoud in het Security and Compliance Center, het controleren van logboekonderzoeken en het beheren van geavanceerde eDiscovery. De training wordt afgesloten met het beheren van de security op verschillende devices.. Je begint met het plannen van verschillende aspecten van apparaatbeheer, waaronder het voorbereiden van uw Windows 10-apparaten voor co-beheer. Je leert hoe je kan overstappen van Configuration Manager naar Intune en u maakt kennis met de Microsoft Store voor bedrijven en mobiele applicatiebeheer. Op dit punt gaat u over van planning naar implementatie van apparaatbeheer met een Windows 10-implementatiestrategie. Dit omvat het leren implementeren van Windows Autopilot, Windows Analytics en Mobile Device Management (MDM).

Na afronding van de MS-101 training kan je:

 • Beveiligingsstatistieken van Microsoft 365 vinden en begrijpen
 • Alle Microsoft 365-beveiligingsservices uitleggen
 • Begrijp je Microsoft 365 Bedreigingsinformatie
 • Gegevensbeheer in Microsoft 365
 • Archivering en bewaring in Office 365
 • Gegevensbeheer in Microsoft 365 Intelligence
 • Zoeken en onderzoeken
 • Apparaatbeheer
 • Implementatiestrategieën voor Windows 10
 • Beheer van mobiele apparaten

Voor wie is de training Microsoft 365 Mobility and Security (Examen MS-101) geschikt?

Deze training is bedoeld voor Microsoft 365 Enterprise Administrators die deelnemen in het evalueren, plannen, migreren, uitrollen en managen van Microsoft 365 services. Hierbij hoort het uitvoeren van Microsoft 365 tenant management taken, inclusief identities, security, compliance, en support technologieën.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Bij voorkeur een Microsoft 365 workload certificering behaald (Exchange, SharePoint, Skype for Business, Windows as a Service).
 • Kennis over DSN en fundamentele kennis van andere Microsoft 365 services.
Examen