MS-100T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft 365 Identity and Services (Examen MS-100)

De MS100 training behandelt drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365-tenant- en servicebeheer, Office 365-beheer en Microsoft 365-identiteitsbeheer. In Microsoft 365 tenant- en servicemanagement onderzoekt je alle belangrijke componenten die u moet plannen bij het ontwerpen van de Microsoft 365-tenant. Zodra deze planningsfase is voltooid, leer je hoe je een Microsoft 365-tenant configureert, inclusief het organisatieprofiel, tenant-abonnementsopties, componentdiensten, gebruikersaccounts en licenties en beveiligingsgroepen. Ten slotte leer je hoe je een tenant beheert, waaronder de configuratie van tenantrollen en het beheer van de tenant health en services van de tenant.

Daarna ga je aan de slag met de belangrijkste componenten van Office 365-beheer. Dit begint met een overzicht van de functionaliteit van Office 365-producten, waaronder Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams, aanvullende productresources en apparaatbeheer. Vervolgens ga je over op het configureren van Office 365, met als belangrijkste focus het configureren van de connectiviteit van Office-clients met Office 365. Ten slotte ga je na hoe je Office 365 ProPlus-implementaties kunt beheren, van gebruikersgestuurde client-installaties tot gecentraliseerde Office 365 ProPlus-implementaties. Je sluit dit gedeelte af door te leren hoe je Microsoft Analytics configureert. De training wordt afgesloten met een deep-dive in Microsoft 365 identiteitssynchronisatie, met de nadruk op Azure Active Directory Connect.

Je leert hoe je Azure AD Connect plant en implementeert, hoe je gesynchroniseerde identiteiten beheert en hoe je wachtwoordbeheer in Microsoft 365 implementeert met multi-factor authenticatie en self-service wachtwoordbeheer. Deze sectie eindigt met een uitgebreide blik op het implementeren van applicaties en externe toegang. Je leert hoe je toepassingen toevoegt en beheert in Azure Active Directory, inclusief hoe u toepassingen met meerdere tenants configureert. Vervolgens leer je hoe je Azure AD Application Proxy configureert, inclusief het instaleren van een connector, en hoe je on-premises apps publiceert voor externe toegang. Ten slotte bekijkt je hoe je oplossingen voor externe toegang kan ontwerpen en beheren. Dit omvat licentierichtlijnen voor Azure AD B2B-samenwerking, het creëren van een samenwerkende gebruiker en het oplossen van problemen met een B2B-samenwerking.

Na afronding van de MS100 training kun je:

  • Ontwerpen, configureren en beheren van Microsoft 365-tenants.
  • Productfunctionaliteit van Office 365.beschijven.
  • Office 365 configureren.
  • Beheer van Office 365 ProPlus-implementaties.
  • Identiteitssynchronisatie plannen en implementeren.
  • Applicatie en externe toegang implementeren.

Voor wie is de training Microsoft 365 Identity and Services (Examen MS-100) geschikt?

De MS100 training is bedoeld voor Microsoft 365 Enterprise Administrators die deelnemen in het evalueren, plannen, migreren, uitrollen en managen van Microsoft 365 services. Hierbij hoort het uitvoeren van Microsoft 365 tenant management taken, inclusief identities, security, compliance, en support technologieën.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator Expert

Voorkennis

Voor het volgen van de MS100 training dien je te beschikken over:

  • Bij voorkeur een Microsoft 365 workload certificering behaald (Exchange, SharePoint, Skype for Business, Windows as a Service).
  • Kennis over DSN en fundamentele kennis van andere Microsoft 365 services.
Examen