MS-900T

€ 490,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft 365 Fundamentals (MS-900 examen)

Deze training biedt fundamentele kennis over de bedenkingen en voordelen van het adopteren van cloud services en het Software-as-a-Service (SaaS) cloud model, met specifieke focus op de Microsoft 365 cloud service. Je begint met het leren over cloud fundamentals, waaronder een overzicht van cloud computing services, Microsoft 365 in het specifiek. Je wordt geïntroduceerd in Azure, en je zult de verschillen leren tussen Microsoft 365 en Office 365. Daarna ga je een diepgaande review uitvoeren over Microsoft 365, waaronder een vergelijking tussen Microsoft on-premises services vs. Cloud services, enterprise mobility in Microsoft 365 en een analyse over hoe Microsoft 365 samenwerking bevordert. De training analyseert daarna hoe security, compliance, privacy en trust behandeld worden in Microsoft 365. De training eindigt met Microsoft 365 subscriptions, licenses, billing, and support.

Na afronding van deze training kun je:

 • Het verschil noemen tussen verschillende cloud service modellen.
 • De belangrijkste verschillen noemen tussen Microsoft 365 en Office 365.
 • Migratie naar Microsoft 365 plannen.
 • Belangrijkste verschillen noemen tussen Microsoft cloud services en on-premises.
 • Enterprise mobility definiëren in Microsoft 365.
 • Noemen hoe Microsoft 365 samenwerking bevordert.
 • Identities, waaronder cloud, on-premises en hybrid identity begrijpen.
 • Cloud device management en protection begrijpen, waaronder het gebruik van Intune.
 • Data protection, waaronder het gebruik van Azure Information Protection begrijpen.
 • Compliance in het algemeen omschrijven en de compliance features in Microsoft 365.
 • Microsoft 365 subscriptions, licenses, billing en support omschrijven.

Voor wie is de training Microsoft 365 Fundamentals (MS-900 examen) geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT professionals die ernaar streven cloud services uit te rollen en te managen binnen hun organisatie, of die gewoon simpelweg fundamentele kennis op willen doen. Dit omvat de overweging en voordelen van het gebruiken van cloud services in het algemeen en het SaaS cloud model, met een algemene focus op Microsoft 365 cloud services.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Algemene IT kennis of werkervaring in een IT omgeving.
 • Algemene (sales level) ervaring met corresponderen van Microsoft on-premises producten, zoals Exchange Server, SharePoint, Office Professional, AD RMS en anderen.
 • Ervaring met business/legal/security vereisten voor IT.
Examen