MS20337

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Enterprise Voice and Online Services with Microsoft Lync Server 2013

In deze vijfdaagse training leer je een enterprise voice in Microsoft Lync Server 2013 en Lync Online services ontwerpen en configureren. Deze training behandelt de kennis en vaardigheden voor het beheren en configureren van een on-premises Lync Server 2013, cloudgebaseerde Lync Online of een combinatie van beide. Daarnaast voorziet deze training de deelnemer van vaardigheden die IT en Telecommunicatie consultants nodig hebben om een Lync based enterprise voice solution op te leveren. In deze training leer je een Lync Server 2013 configureren, je krijgt en leert richtlijnen, best practices en overwegingen voor het bereiken van een optimale enterprise voice implementatie.

Tijdens deze training leer je:

 • Een robuuste enterprise voice oplossing ontwerpen;
 • Netwerk services voor Lync 2013 ontwerpen en configureren;
 • Lync Server 2013 voice functies configureren;
 • Nood voice services implementeren;
 • Een Lync Online of hybride oplossing plannen en configureren.

Voor wie is de training Enterprise Voice and Online Services with Microsoft Lync Server 2013 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT consultants en telecommunicatie professionals met minimaal drie maanden ervaring in het ontwerpen, plannen, implementeren en onderhouden van oplossingen voor Unified Communication (UC), waarbij specifiek enterprise voice over internet protocol (VOIP). Kandidaten kunnen behoeften vanuit de business vertalen in een technische architectuur en een ontwerp voor een UC-oplossing. Een kandidaat zou ook moeten beschikken over basisvaardigheden met Windows Server 2012.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Minimaal twee jaar ervaring met Microsoft Lync technologie en of vergelijkbare telefoniesystemen;
 • De training MS20336, Core Solutions of Microsoft Lync Server 2013, afgerond te hebben of gelijkwaardige kennis van een Lync Server 2013 of Lync Online implementatie;
 • Ervaring met het uitrollen van Lync clients bij eindgebruikers en op veel voorkomende apparaten;
 • Kennis van beveiliging, netwerk en hoge beschikbaarheid;
 • Ervaring met het monitoren en oplossen van problemen bij Windows Server;
 • Begrip van Active Directory Domain Services (AD DS);
 • Ervaring in het op afstand beheren van applicaties met Windows PowerShell 2.0 of hoger.