MS20335

€ 1.490,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Lync Network Readiness Assessment

Deze driedaagse training richt zich op de behoeften van professionals met data netwerk ervaring die te maken hebben met de planning, het ontwerp, en de uitrol van de Lync Unified Communications oplossing in een organisatie. De training heeft vier belangrijke onderdelen:

1. Implementatie methoden, waaronder het definiëren van methodologie fases, identificeren van de deliverables van de fases, en voorbereiding op traffic simulation;

2. De nertwerkomgeving analyseren, waaronder review van WAN topologie, Wi-Fi inftrastructuur, Quality of Server benaderingen, media flow scenario’s, de analyse van het netwerk voor optimale prestatie en het monitoren en beheren van deze netwerken;

3. Usage modelleren, waaronder het modelleren van RTC traffic media flows en Lync traffic per locatie, berekenen van traffic volume met de Lync bandbreedte calculator, en analyseren op welke wijze de verwachtte traffic invloed heeft op een netwerk;

4. Analyseren van customer data en measurements, waaronder policies verzameld in de Discovery phase en historical data usage, het plannen van simulation traffic, het analyseren van de resultaten van traffic simulation, en het formuleren van aanbevelingen.

Deze training richt zich op het Examen 74-335: Network Readiness and Assessment for Lync.

Na afronding van deze training kun je:

  • Netwerk assessments begrijpen;
  • Veel gebruikte netwerk concepten, termen en processen begrijpen;
  • Aanbevolen “practices” voor network readiness assessments gebruiken, welke behoren bij Lync Server en UC oplossingen in het algemeen;
  • De Microsoft Lync Network Readiness Assessment Methodology begrijpen.

Voor wie is de training Lync Network Readiness Assessment geschikt?

Deze training richt zich op de behoeften van netwerk analysten, netwerk engineers en sytem integrators die de planning, het ontwerp, en de uitrol van de Lync Unified Communications oplossing in een organisatie uitvoeren. Deelnemers aan deze training zouden een goede kennis van data networking moeten hebben, een industrie of vendor kwalificatie (CompTIA Network+ of vergelijkbaar), en in staat zijn tot het vertalen van business requirements naar technische en networking requirements voor een UC oplossing. Deelnemers zouden bekend moeten zijn met de Network Readiness Assessment methodologie en gerelateerde tools, zoals de the Lync bandbreedte calculator.

Deze training is ook bedoeld voor professionals die zich mogelijk gericht hebben op UC oplossingen van derden, welke ook network assessments en readiness evaluaties uitvoeren. Ze zullen gebruik maken van deze training door het updaten van hun skills en kennis naar het Lync UC oplossingen in organisaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

  • Kennis van LAN/WAN (COMPTIA Network+ certificaat of gelijkwaardige ervaring);
  • Kennis en ervaring met Lync Server 2013 en Lync Online;
  • Kennis van Enterprise voice en VOIP.

Deelnemers aan deze training zouden ervaring moeten hebben met netwerk assessments. Ze zouden ook voldoende kennis moete hebben van Lync Server 2013 en Lync Online om de eigenshappen die invloed hebben op LAN/WAN traffic te begrijpen. Het is niet persé nodig om in het bezit te zijn van een MCSE: Communication, hoewel veel kandidaten deze well zullen hebben. Afronding van de MOC trainingen MS20336 en MS20337 zijn meer dan voldoende voor de benodigde kennis van Lync voor deze training.