INIT

€ 0,00
N.v.t. 

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training ITIL incompany

Waarom een ITIL Incompany training? Goed functionerende informatiesystemen zijn essentieel voor de bedrijfsvoering van organisaties. ITIL® (IT Infrastructure Library) is een methode voor het inrichten van processen voor servicemanagement, die kan worden ingezet om de IT-dienstverlening van een organisatie te professionaliseren.

ITIL® heeft betrekking tot de gehele organisatie. Het meeste rendement wordt natuurlijk behaald als de kennis over het ITIL framework in de gehele organisatie optimaal is ingericht. Met een ITIL Incompany training kunnen de training precies afstemmen op de opleidingsbehoefte en bedrijfsdoelstellingen. Ook als er sprake is van verschillende kennisniveaus.

Bij een Incompany krijg je maatwerk. Dat betekent dat de trainingsinhoud zelf, eventueel met behulp van een analyse door een deskundige opleidingsadviseur, kan opstellen. We kunnen elke opleidingsvraag voor ITIL ® aan: ITIL v3 en ITIL 4. Ook upgrade trainingen van v3 naar ITIL 4 zijn mogelijk. We ondersteunen in, ITIL Foundation, ITIL Practioner en elke andere stadia van de ITSM-levenscyclus. Het ITIL-certificaat ligt binnen handbereik.

Voordelen ITIL Incompany trainingen:

 • Trainingsinhoud van de ITIL Incompany wordt volledig afgestemd op de opleidingsvraag
 • De training plannen we op data waarop het de organisatie het beste uitkomt.
 • Een training op locatie scheelt veel tijd en reisgeld
 • Al vanaf 4 medewerkers kan het financieel aantrekkelijker zijn om voor een Incompany te kiezen.

Voor wie is de training ITIL incompany geschikt?

Deze training is bedoeld voor ITSM professionals. Of men nu werkzaam is voor Customer Services of binnen projecten, het is altijd van belang om service verbeteringen (groot of klein) te initieren en succesvol te implementeren

Voorbeelden:

 • IT Management
 • IT Support Staff
 • IT Consultants
 • Business Managers
 • Business Process Owners
 • IT Developers
 • Service Providers
 • System Integrators
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.