ILSOA

€ 1.795,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
 • ILSOA

 • 4  dagen
 • € 1.795,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training ITIL® Capability: Service Offerings and Agreements

In deze training raak je bekend met de praktische aspecten van de ITIL® Service Lifecycle en de processen die samenhangen met de Service Offerings and Agreements van diensten & dienstverlening. De nadruk van deze training ligt in eerste instantie op het operationele niveau van procesactiviteiten en ondersteunende methoden. Daarnaast zal de focus liggen op de verschillende benaderingen om deze processen uit te voeren in een praktische, hands-on leeromgeving. Deze training is bedoeld om certificaathouders in staat te stellen om de leerstof toe te passen in de gehele Service Management Lifecycle.

De training maakt gebruik van een boeiende, op case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL ® “best practices”. Ook wordt er gezorgd dat je voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

In deze training zal een cursist de volgende dingen leren:

 • Het belang van Service Management en het doel, de uitgangspunten en de principes van Service Operation.
 • Het belang van ITIL® Service Offerings and Agreements tijdens het verlenen van diensten
 • De samenwerking tussen de ITIL® Service Offerings and Agreements processen en de Service Lifecycle processen.
 • De subprocessen, activiteiten, methodes en functies die gebruikt worden in elk van de ITIL® Service Offerings and Agreements processen.
 • De rollen en verantwoordelijkheden binnen ITIL® Service Offerings and Agreements en de activiteiten en functies waarmee operational excellence kan worden bereikt.
 • Het bepalen van de ITIL® Service Offerings and Agreements performance.
 • Het belang van IT beveiliging and haar bijdrage aan ITIL® Service Offerings en Agreements.
 • De technologie en implementatie-eisen die ITIL® Service Offerings and Agreements processen ondersteunen.
 • De uitdagingen, kritische succes factoren en risico’s van ITIL® Service Offerings and Agreements.

De belangrijkste procesaandachtsgebieden van deze training zijn onder meer:

 • Service Portfolio Management;
 • Service Level Management;
 • Service Catalogue Management;
 • Demand Management;
 • Supplier Management;
 • Financial Management

Na afloop van de training wordt je de mogelijkheid aangeboden om het officiële APMG/EXIN examen te maken. Echter is dit optioneel en indien je dit examen wilt maken dien je dit aan te geven bij jouw boeking. De prijs van dit examen is € 345,-.

Het behalen van dit examen levert je 4 credits op.

Na het behalen van het examen ontvang je het certificaat digitaal.

*ITIL is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Voor wie is de training ITIL® Capability: Service Offerings and Agreements geschikt?

IT-personeel, op het gebied van activiteiten, management en techniek, dat meer informatie nodig heeft over ITIL® best practices.

Iedereen die verantwoordelijk is voor het managen, implementeren of consulten van ITIL® processen binnen de, of in combinatie met, IT.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • ITIL Foundation certificaat (ILFN)
 • Twee tot vier jaar relevante werkervaring
Examen