MS20345-1

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering Microsoft Exchange Server 2016/2019

Deze 5-daagse Exchange Server 2016/2019 training leert je hoe je Exchange Server kunt beheren en ondersteuning kunt bieden. In de training leer je onder andere hoe je Exchange Server installeert en hoe je een Exchange Server omgeving configureert en managet. Daarnaast leer tijdens de training Administering Microsoft Exchange Server 2016/2019 hoe je mail ontvangers en publieke folders managet inclusief hoe je bulk operaties uitvoert doormiddel van Exchange Management Shell. Tevens leer je hoe je cliënt connectiviteit, berichten transport en opschoning managet, hoe je het uitrollen van Exchange Server implementeert en managet en hoe je back-up en disaster recovery oplossingen implementeert. Als toevoeging leer je tevens hoe je Exchange Online in een Office 365 omgeving beheert.

Deze training is de ideale voorbereiding voor het volgende examen: 70-345: Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 dat onderdeel is van de MCSE: Productivity Solutions Expert certificering.

Na afronding van de Administering Microsoft Exchange Server 2016/2019​ training kan je:

 • Exchange Server implementeren.
 • Plannen en configureren van de opslag voor Exchange Server.
 • Maken en beheren verschillende recipient objects in Exchange Server.
 • Exchange-serverbeheertaken en recipient objects beheren met behulp van Exchange Server-cmdlets.
 • Clienttoegangsservices implementeren in Exchange Server.
 • Managen van high availability in Exchange Server.
 • Noodherstel implementeren voor Exchange Server.
 • Configureren en beheren berichtentransport in Exchange Server.
 • Configureren van berichtbeveiliging in Exchange Server.
 • Controleren en oplossen van problemen in Exchange Server
 • Toegangsmachtigingen en auditregistratie voor beheerders en gebruikers instellen.op Exchange Server
 • Integratie met Exchange Online implementeren en beheren

Voor wie is de training Administering Microsoft Exchange Server 2016/2019 geschikt?

Deze Administering Microsoft Exchange Server 2016/2019 training is voor IT professionals die op een Enterprise level messaging administrator voor Exchange Server willen worden. Deze training is tevens voor IT generalisten en help-desk professionals die meer willen leren over Exchange Server 2016/2019 of Exchange Online.

Een andere doelgroep zijn IT Professionals die het volgende examen willen behalen: 70-345: Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 dat onderdeel is van de MCSE: Microsoft Productivity Solutions Expert certificering.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Productivity

Voorkennis

 • Minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van Windows Server
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Active Directory Domain Services (AD DS)
 • Minimaal 2 jaar ervaring met name resolution inclusief Domain Name System (DNS).
 • Kennis van TCP/IP en netwerk concepten
 • Kennis van Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)
 • Kennis van public key infrastructure (PKI) technologieën inclusief Active Directory Certificate Services (AD CS).
Examen