De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

In deze training leer je een Microsoft Exchange Server 2013 plannen, uitrollen, beheren, beveiligen en ondersteunen. Deze training behandelt ook de configuratie, het monitoren, het onderhouden en oplossen van problemen binnen Exchange Server. De training geeft richtlijnen, best practices en overwegingen voor het optimaliseren van de prestaties en het minimaliseren van fouten en beveiligingsrisico's in Exchange Server 2013.

Tijdens deze training leer je:

 • Exchange Server 2013 uitrollen en beheren;

 • Een Mailbox server role plannen en configureren;

 • Recipient objects, address policies an address lists beheren in Exchange Server 2013;

 • Een Client Access server role plannen en implementeren in Exchange Server 2013;

 • Een Microsoft Outlook Web App en mobile messaging veilig plannen en configureren met de Client Access server;

 • Een Client Access servers in Exchange Server 2013 voor hoge beschikbaarheid beheren en begrijpen;

 • Problemen minimaliseren, back-up en herstel implementeren voor Exchange Server 2013;

 • Message transport plannen en configureren in een Exchange Server 2013 organisatie;

 • Bericht beveiligingsopties plannen, antivirus solutions implementeren en een anti-spam solution implementeren;

 • Permissies configureren en Exchange Server 2013 beveiligen;

 • Monitoren, onderhouden en problemen oplossen binnen een Exhange Server 2013 omgeving.

Voor wie is de training Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die messaging beheerders op enterprise-niveau wil worden. Ook is de training geschikt voor IT –generalisten en helpdeskprofessionals die willen leren over Exchange Server 2013. Van deelnemers die deze training volgen wordt verwacht dat ze minstens 3 jaar werkervaring hebben in de IT, meestal op het gebied van netwerkbeheer, helpdesk of systeembeheer. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met oudere versies van Exchange Server.

Onder de secundaire doelgroep voor deze training vallen IT professionals die van plan zijn het examen 70-341 te doen: Microsoft Exchange Server 2013 Core Solutions, of voor de MCSE certificering: Microsoft Exchange Server 2013.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Productivity

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Minimaal twee jaar ervaring met het beheren van Windows Servers, waaronder Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012;

 • Minimaal twee jaar ervaring met Active Directory Domain Services (AD DS);

 • Minimaal twee jaar ervaring met name resolution, inclusief DNS;

 • Ervaring met certificaten, waaronder PKI -certificaten.

Examen