De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Designing and Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2010

Deze vijfdaagse training voorziet de deelnemer van de benodigde kennis en vaardigheden om een Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 te configureren en beheren. Deze training beschrijft hoe requirements verzameld kunnen worden voor een “messaging solution” en vervolgens hoe de integratie van Exchange Server 2010 SP1 met de huidige infrastructuur te ontwerpen. De training behandeld vervolgens hoe verschillende server rollen te plannen en implementeren in Exchange Server 2010. De deelnemer zal verschillende opties ontdekken om de e-mailbeveiliging, -beleid en de compliance te implementeren. De training onderzoekt ook de hoge beschikbaarheid en “disaster” herstel opties en hoe u een “troubleshooting” plan kunt opzetten. Tot slot , wordt uitgelegd hoe u de overgang van de eerdere versies van Exchange Server naar Exchange Server 2010 kunt plannen en hoe de integratie van Exchange Server 2010 met andere messaging systemen te plannen.

Voor wie is de training Designing and Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2010 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals verantwoordelijk voor de Exchange Server messaging -omgeving binnen een onderneming. De IT-professional is een senior administrator , of "engineer ", die technisch leiding geeft aan een team van beheerders . Deze persoon is derdelijns ondersteuner in aanvulling op de eerstelijns Exchange Recipient Administrator en de tweedelijns Exchange Server Administrator. De IT-professional evalueert daarbij nieuwe technologieën en tools om te zorgen voor optimale “messaging experience” bij de eindgebruiker. De kandidaat is verantwoordelijk voor de planning en inzet van de Exchange Servers in een bedrijfsomgeving . Hij of zij heeft minimaal twee jaar ervaring in het besturen, implementeren, beheren, monitoren, upgraden, migreren, en het ontwerpen van Exchange Server.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCITP

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dient men aan onderstaande te voldoen:

  • Minimaal twee jaar ervaring in het werken met Microsoft Exchange Server
  • Minimaal een half jaar ervaring in het werken met Exchange Server 2010 of Exchange Server 2007
  • Minimaal twee jaar ervaring in het besturen van Windows Server, waaronder Windows Server 2008
  • Minimaal twee jaar ervaring in het werken met Active Directory Domain Services (AD DS)
  • Minimaal twee jaar ervaring in het werken met name resolution, waaronder Domain Name Service (DNS)
  • Ervaring in het werken met certificaten , waaronder Public Key Infrastructure (PKI) certificaten
  • Ervaring in het werken met Microsoft PowerShell