De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 with Service Pack 2

Deze vijfdaagse Exchange Server 2010 training voorziet de deelnemer van de kennis en vaardigheden voor het configureren en beheren van een Microsoft Exchange Server 2013 “messaging environment”. Voor deze training is geen eerdere ervaring met Exchange Server vereist, maar het is wel vereist dat de deelnemer een aanzienlijke ervaring heeft met het beheren van Windows Server en Active Directory directory services of Active Directory Domain Services (AD DS). In deze training leer je een Exchange Server 2010 te configureren, daarbij geeft deze training richtlijnen, “best practices” en overwegingen ter optimalisatie van de Exchange Server implementatie.

Voor wie is de training Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 with Service Pack 2 geschikt?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die op bedrijfsniveau “messaging” beheerder willen worden. De training is ook bedoeld voor IT –generalisten en helpdeskprofessionals die willen leren over Exchange Server 2010.
Van deelnemers aan deze training wordt verwacht dat ze ten minimaal 3 jaar werkervaring hebben in de IT, meestal op het gebied van netwerkbeheer, helpdesk of systeembeheer. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met Exchange Server 2013 of eerdere versies van Exchange Server.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Aanvullend op hun professionele ervaring, zouden deelnemers aan deze training over de volgende technische kennis moeten beschikken:

  • Fundamentele kennis van netwerktechnologieën zoals Domain Name System (DNS) en firewall- technologieën;
  • Ervaring met de Windows Server 2003 en Microsoft Windows Server 2008 -besturingssystemen;
  • Ervaring met Active Directory- services in Windows Server 2003 AD DS Windows Server 2008;
  • Ervaring met het beheren van back-up en herstel op Windows Servers;
  • Ervaring in het gebruik van Windows beheer en monitoring tools zoals Microsoft Management Console, Active Directory: Users en Computers, Performance Monitor, Event Viewer en Internet Information Services (IIS) Administrator;
  • Ervaring met Windows netwerk en het troubleshooring tools als Network Monitor, Telnet en NSLookup;
  • Fundamentele kennis van de certificaten en de Public Key Infrastructure (PKI);
  • Basis ervaring met Windows Mobile.