Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests het configureren en managen van Microsoft Exchange Server 2013. Deze training leert je best practices, richtlijnen en verschillende afwegingen die jou het uitrollen van Exchange server helpt optimaliseren om zo het het aantal errors en beveilingsproblemen te voorkomen. De training heeft je de kennis en kunde om de mailbox rollen, toegang, transport en Exchange infrastructuur te planning, installeren, managen en te beveiligen.Daarnaast leer je ook hoe je de Exchange server kunt monitoren en troubleshooten.Bij afronding ..
lees verder

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training MOC On Demand 20341 Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests het configureren en managen van Microsoft Exchange Server 2013. Deze training leert je best practices, richtlijnen en verschillende afwegingen die jou het uitrollen van Exchange server helpt optimaliseren om zo het het aantal errors en beveilingsproblemen te voorkomen. De training heeft je de kennis en kunde om de mailbox rollen, toegang, transport en Exchange infrastructuur te planning, installeren, managen en te beveiligen.

Daarnaast leer je ook hoe je de Exchange server kunt monitoren en troubleshooten.

Bij afronding van de training kun je het examen 70-341: Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 maken wat een onderdeel is de MCSE Messaging certificering.


MOC ON DEMAND

Deze MOC On Demand training is 3 maanden online beschikbaar.

Lees hier meer informatie over MOC On Demand:

​​


At Course Completion

After completing this course, students will be able to:

 • Deploy and manage Exchange Server 2013.
 • Plan and configure the Mailbox server role.
 • Manage recipient objects, address policies, and address lists in Exchange Server 2013.
 • Plan and implement the Client Access server role in Exchange Server 2013.
 • Securely plan and configure Microsoft® Outlook Web App and mobile messaging using the Client Access server.
 • Understand and manage highly available Client Access servers in Exchange Sever 2013.
 • Plan for disaster mitigation, implement back up and recovery for Exchange Server 2013.
 • Plan and configure message transport in an Exchange Server 2013 organization.
 • Plan message security options, implement an antivirus solutions, and implement an anti-spam solution.
 • Configure permissions and secure Exchange Server 2013.
 • Monitor, maintain, and troubleshoot an Exchange Server 2013 environment.

Voor wie is de training MOC On Demand 20341 Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 geschikt?

Deze training is voor IT professionals die op een enterprise level kennis op wil doen op gebied van Messaging. Daarnaast is de doelgroep tevens support en helpdeskmedewerkers die kennis op willen doen op gebied van Exchange Server 2013.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering MCSE Messaging

Voorkennis

3 jaar werkervaring in de IT op gebied als Network administrator, helpdesk of system administrator.

Examen