De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Deze training is vervangen door MS20347 - Enabling and Managing Office 365

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Managing Office 365 Identities and Services

Deze vijfdaagse training richt zich op de behoeften van IT professionals die te maken hebben met het plannen, implementeren, beheren, opereren binnen en evalueren van Office 365-diensten en de bijbehorende identities, requirements en ondersteunende technologieën. Deze training richt zich op de vaardigheden die nodig zijn voor het opzetten van een Office 365 tenant inclusief de verbinding met bestaande gebruikers identiteiten en de vaardigheden benodigd voor het onderhouden van een Office 365 tenant en gebruikers. Deze training richt zich op de volgende twee certificeringsexamens: 70-346 en 70-347.

Advies Master it Training:

Wij raden cursisten aan om deze training op 5 aansluitende dagen te volgen voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar voor een beperkte periode beschikbaar.

Na het afronden van deze training zijn deelnemers in staat tot:

 • Beheren van Office 365;
 • Plannen en implementeren van netwerken en beveiliging in Office 365;
 • Beheren van Cloud identiteiten;
 • Implementeren en beheren van identiteiten met het gebruik van Using DirSync;
 • Implementeren en beheren van Federated Identities voor Single Sign-On (SSO);
 • Monitoren en oplossen van Office 365 beschikbaarheid en gebruik
 • Beheren van clients en eindgebruikers apparaten;
 • Beheren van Sharepoint online site collecties;
 • Configureren van Exchange Online en Lync Online voor eindgebruikers;
 • Plannen voor Exchange Online en Lync Online.

Voor wie is de training Managing Office 365 Identities and Services geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals en -consultants die te maken hebben met het plannen, implementeren, beheren, uitvoeren en evalueren van Office 365-diensten en de bijbehorende requirements en ondersteunende technologieën.

Deze training is ook bedoeld voor netwerkbeheerders en IT-managers die verantwoordelijk zijn voor het beheren en onderhouden van Office 365 inclusief de identiteiten, documentbeveiliging, integratie met op eigen locatie directory services en naleving van de service level agreements.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Naast hun professionele ervaring dienen deelnemers aan deze training te beschikken over:

Kennis:

 • Afgeronde cursus 40041 of equivalente technische kennis;
 • Cloud-gebaseerde service concepten;
 • Overzicht van Office 365 en de services die daar deel van uit maken;
 • Active Directory Directory Service;
 • TCP/IP netwerk routing;
 • Domain Name Services (DNS);
 • X.509 Certificaten;
 • Firewall poorten.

Ervaring:

 • Gebruiken van Windows PowerShell;
 • Onderhouden van Office 365 met het Office 365 Admin Center;
 • Werken met virtuale machines;
 • Gebruiken van Remote Desktop.
Examen