De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop 7.6

Citrix XenDesktop 7 is de samenbundeling van de nieuwste versies van de virtualisatieproducten Citrix XenApp 6.X en Citrix XenDesktop 5.X. De training levert deelnemers de fundamentele skills voor het kunnen opzetten, testen en uitrollen van een gecentraliseerde enterprise desktop- en applicatie delivery infrastructuur vanuit het datacenter met behulp van Citrix XenApp 7.6, Citrix XenDesktop 7.6 en Citrix Provisioning Services 7.1.

Deze training wordt aangeraden voor architecten, consultants en engineers. De training levert deelnemers de fundamentele skills voor het kunnen opzetten, testen en uitrollen van een gecentraliseerde enterprise desktop- en applicatie delivery infrastructuur vanuit het datacenter met behulp van Citrix XenApp 7.6, Citrix XenDesktop 7.6 en Citrix Provisioning Services 7.1.

Hands-on oefenopdrachten maken de cursist bekend met alle onderdelen die van belang kunnen zijn bij plannen en in productie uitrollen van een geoptimaliseerde (virtuele) werkplek, ongeacht locatie of werkzaamheden van de eindgebruiker.

Voor wie is de training Deploying App and Desktop Solutions with Citrix XenApp and XenDesktop 7.6 geschikt?

Ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Partner Network leden die XenDesktop 7 (het nieuwste applicatie- en desktopvirtualisatieplatform van Citrix) willen doorgronden. Diegenen die verantwoording (gaan) dragen voor het opzetten, uitrollen en evalueren van applicatie- en desktop oplossingen met Citrix XenApp 7.6 en/of XenDesktop 7.6.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering CCP-V

Voorkennis

Het van tevoren deelnemen aan de (gratis) eLearning module CXD-102: Introduction to Citrix XenDesktop 7 en de (gratis) eLearning module CXA-103 Citrix XenApp 7.6 Architecture and New Features wordt aanbevolen.

Deelname aan de instap-ILT training CXD-203 Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions wordt tevens aanbevolen.

Bij aanvang van de training wordt er van uitgegaan dat de deelnemers over de volgende kennis beschikken:

  • Kennis en ervaring met Windows® Server 2012, m.n. op het gebied van Active Directory, GPO's, account- en profielbeheer
  • Bekendheid met Windows® 7 en Windows® 8
  • Basiskennis en begrip van SQL Server 2012, m.n. databases, permissies, beveiliging, cluster/mirroring en HA
  • Kennis en ervaring met het beheer van netwerk en storage devices, device drivers en besturingssystemen
  • Bekendheid met ten minste één hypervisor (XenServer, Hyper-V of vShpere)
  • Bekendheid met certificaatbeheer, SSL en beveiliging
Examen