CXD-410

€ 3.195,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
  • CXD-410

  • 5  dagen
  • € 3.195,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Virtual Apps en Desktops 7.x Assessment, Design en Advanced Configuration + Examen

Tijdens deze 5-daagse training leer je design principes voor het creëren van praktische Citrix Virtual Apps en Desktops virtualisatie oplossingen. Tijdens de training komt het onderzoeken van bestaande omgevingen en het exploreren van verschillende scenario’s aan bod, zodat business vereisten gelinkt kunnen worden aan design beslissingen. Daarnaast leer je over extra overwegingen, geavanceerde configuraties voor multilocation oplossingen en disaster recovery planning.

Deze training volgt de Citrix Consulting benadering voor design en behandelt de belangrijkste design beslissingen aan de hand van klassikale lessen, praktische opdrachten en interactieve discussies. Na deze training ben je voorbereid op het Citrix Certified Expert in Virtualization (CCE-V) examen.

Na afronding van deze training kun je:

  • Relevante informatie in bestaande omgevingen onderzoeken om kwetsbaarheden en verbeterpunten in het ontwerp te identificeren
  • Citrix Virtual Apps en Desktops belangrijkste design beslissingen nemen en toepassen op business vereisten om zo tot een praktische oplossing te komen
  • Een Citrix Virtual Apps en Desktops disaster recovery plan ontwerpen
  • Verschillende disaster recovery strategies snappen

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps en Desktops 7.x Assessment, Design en Advanced Configuration + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die zeer ervaren zijn met Citrix Virtual Apps en Desktops 7.x en ondersteunende infrastructuur. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het ontwerp en de gezondheid van omgevingen of begeleidt anderen door dat proces (bijvoorbeeld als consultant).

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Cloud

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is uitgebreide ervaring met Citrix Virtual Apps en Desktops 7.x en ervaring met Citrix Gateway en ondersteunende infrastructuur een vereiste.